Operation: Mindcrime, formatia lui Geoff Tate, concerteaza in Noiembrie la Bucuresti – ANULAT


Concertul a fost ANULAT.


 

Operation: Mindcrime, formatia fostului solist Queensryche, Geoff Tate va concerta la Bucuresti, pe 18 Noiembrie, in Club Colectiv. Biletele pornesc de la 75 de lei.

Operation: Mindcrime concert Bucuresti

Operation: Mindcrime (foto: pagina oficiala de Facebook) este un super-grup de progressive metal format de Tate dupa despartirea de fostii colegi si care ii are in componenta si pe John Moyer (basist, ex-Disturbed), Simon Wright (baterist, AC/DC, Dio), Randy Gane (clapar, Rage For Order, Queensryche), Kelly Gray (chitarist, Queensryche) si Scott Moughton (chitarist, Queensryche).

Zilele trecute, Operation: Mindcrime a lansat un videoclip nou pentru single-ul „Burn”. Piesa face parte de pe materialul de debut al grupului, „The Key”, care a aparut pe 18 Septembrie 2015.

Albumul este primul dintr-o trilogie care va fi completa anii viitori. Invitat pe disc este si basistul Megadeth, David Ellefson.

“Operation: Mindcrime” este numele unuia dintre cele mai bune albume Queensrych, insa odata ce Tate s-a despartit de fostii colegi, a primit in instanta dreptul de a canta discul in concerte si, deci, si de a folosi numele.

Vorbind despre numele noului sau supergrup, Geoff Tate spune ca a avut privilegiul de a alege numele unuia dintre cele mai bine vandute albume Queensryche, foarte familiar pentru fanii acesteia.

“Am ales acest nume pentru două motive”, a explicat el. “Primul motiv este că am nevoie de un nume care va fi recunoscut de fanii mei și un nume cu care au fost familiarizati.”

Bilete la concertul Operation: Mindcrime de la Bucuresti

Biletele la eveniment, in numar limitat de 700, vor fi puse in vanzare joi, 24 Septembrie 2015, incepand cu ora 10.

  •  75 lei – early bird
  •  85 lei – promotional
  •  95 lei – general
  •  110 lei – in ziua concertului

Biletele pot fi cumparate aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s