Enter Shikari concerteaza in Octombrie la Bucuresti


Concertul Enter Shikari se muta la Club Colectiv, dar ramane tot pe 5 Octombrie, ora 20:00. Hacktivist ramane special-guest, insa numarul biletelor va fi restrictionat la 700.

Enter Shikari concert Bucuresti

Enter Shikari concert Bucuresti

Formatia britanica Enter Shikari este cea care a combinat in mod fericit post-hardcore-ul cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alaturi de elemete din muzica electronica. Rezultatul se numeste  “electronicore“.

Formatia a luat nastere in 2003, in St. Albans, Hertfordshire, Anglia, membrii fondatori fiind “Rou” Reynolds (voce, programming, clape, chitara, percutie), Liam “Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals).

Albumul de debut a venit in 2007 si a purtat numele “Take To The Skies”, iar doi ani mai tarziu a fost lansat si “Common Dreads”, cel de-al doilea album din discografia trupei, discul intrand inca din prima saptamana in clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

Urmatorul albume este “A Flash Flood of Colour” (2012), iar cea mai noua aparitie discografica atrupei este din acest an, “The Mindsweep”. “Torn Apart” vine de pe el.

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

Biletele pentru concertul ENTER SHIKARI – HACKTIVIST

  • 69 lei – 200 de bucati
  • dupa care acestea pot fi achizitionate la pretul de 79 lei
  • In ziua concertului, vor fi 85 lei

Biletele procurate pana acum sunt valabile.

Biletele se pot cumpara online aici sau aici.

Puteti urmari actualizarile pe pagina de Facebook event-ului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s