Royal Thunder, “Crooked Doors” – al doilea album si primul divort


Royal Thunder este o trupa americana de hard rock, infiintata in 2004 de chitaristul Josh Weaver. Stilul special de hard rock este influentat de rock-ul classic, grunge-ul anilor ’90. Au si elemente de rock progresiv si rock psihedelic, iar asta e ceea ce-i face atat de speciali.

royal thunder

Cel mai nou album Royal Thunder (foto: pagina oficiala Facebook) se numeste “Crooked Doors”, e o combinatie interesanta, ca sa nu zic contrastanta intre hard rock, folk, blues, progresiv, psihedelic si-o voce scoasa din masina timpului (nicio referire la melodia de deschidere, “Time Machine”). Este al doilea al lor album si a aparut in Aprilie acest an.

Vocea Royal Thunder, adica Mlny Parsonz, de asemenea basist al formatiei, a plecat din New Jersey, s-a mutat in Peach State, iar acolo l-a cunoscut pe chitaristul si compozitorul Josh Weaver, cu care s-a si maritat apoi. S-au despartit, insa au ramas in aceeasi formatie.

“Crooked Doors” e un fel de “disc de despartire”, adica are acel fel de muzica din care romantismul a disparut si-a ramas doar muzica.

Impreuna, celor doi le-a iesit o inregistrare uimitoare de hard-rock care pune in discutie cam ce se intampla dupa ce dragostea trece, vorbeste despre libertate, dar face si anatomia tepei: cum e sa traiesti si sa te impaci cu propriile esecuri.

Album e mai jos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s