30 de ani de Sepultura. Concert la Arenele Romane, pe 24 Noiembrie 2015


Update Noiembrie: Sepultura, precum si agentia de impresariat a trupei au facut deja o donatie pentru victimele #colectiv prin intermediul Fundatiei Estuar.

La concert, vor exista urne special amenajate ale Fundatiei Estuar unde se vor strange fonduri pentru ajutorarea victimelor tragediei de la Colectiv si pentru familiile acestora.


Trupa braziliano-americana de thrash metal Sepultura concerteaza la Arenele Romane, la cort, pe 24 Noiembrie 2015, ora 19:00. Cortul va fi incalzit, pentru cei care-si fac griji. Pentru concertul de la Arene, trupa Sepultura pregateste un setlist special, cu trecere prin toate albumele lansate din 1991 pana acum.

Sepultura

Sepultura

Cei de la Sepultura vin pentru a 4-a oara in Romania, la 1 an dupa ce au serbat 30 de ani de cariera, dar in mijlocul turneului 30th Anniversary Tour.

Ultima oara au venit anul trecut la Metalhead Meeting 2014 si au promovat cel mai recent material discografic – “The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart”.

Lansat in Octombrie 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).

Bilete concert Sepultura si pretul biletelor:

Biletele pentru showul Sepultura pot fi gasite exclusiv online aici si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

  • WAR TERRITORY – in fata scenei (doar 250 de bilete) – 120 de lei
  • Earlybird – Acces General – 75 de lei
  • Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora, 95 de lei
  • In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei, in limita spatiului disponibil

Informatii puteti urmari pe pagina de Facebook a eventului.

Sepultura

a luat nastere in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa reprezinta un nume de referinta al thrash-ului, cu influente death metal, hardcore si industrial metal.

Cu 13 materiale discografice de studio, Sepultura a vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera. Albume de succes precum “Arise” (1991), “Chaos A.D.” (1993) si “Roots” (1996) sunt deja clasice ale metalului, iar piese precum “Roots, Bloody Roots”, “Arise”, “Refuse/ Resist”, “Ratamahatta”, “Territory” si “Attitude” se regasesc in playlistul oricarui ascultator de muzica rock.

Max Cavalera a plecat de la Sepultura in Decembrie 1996, dupa neintelegeri pe care restul trupei le-a avut cu sotia sa si managerul trupei, Gloria Bujnowski. El a continuat cu trupa de nu-metal Soulfly.

Derrick Green, originar din Cleveland, s-a mutat in Brazilia pentru a-l inlocui pe Max Cavalera ca vocalist. Sepultura a cantat de atunci, in mare parte cu o singura chitara, cu toate ca Green a mai cantat ocazional in concerte la chitara-ritm.

In 2006 si Igor Cavalera a renuntat la Sepultura, din motive familiale. Jean Dolabella (ex-Udora) i-a luat locul.

Program si reguli de acces concert Sepultura:

  • 19:00 – se deschid portile
  • 20:00-20:40: HATEMODE
  • 21:00-21:40: KREPUSKUL
  • 22:00-00:00: SEPULTURA


Acces si reguli de acces:

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti merge oricand pe parcursul concertului.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). V

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare.

Sunt interzise in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Advertisements

One thought on “30 de ani de Sepultura. Concert la Arenele Romane, pe 24 Noiembrie 2015

  1. Pingback: Sepultura si Behemoth, concerte la Metalhead Meeting 2017 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s