“Ciudatul” Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) are gata primul album solo: “Year of the Tiger”


UPDATE 21 Noiembrie 2017: “Year of the Tiger” va fi numele albumului solo Myles Kennedy si este programat sa fie lansat in 2018.

Lucreaza de ceva vreme la el, sper sa merite asteptarea. Mai jos este stirea initiala, aparuta acum vreo 2 ani.

Intarzierea este, totusi justificata, intre timp Myles Kennedy a scos alaturi de Alter Bridge doua albume: “Live On The O2 + Rarities” si “The Last Hero” si a concertat alaturi de ei.


15 AUGUST 2015: Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) a finalizat inregistrarea albumului solo, alaturi de Brian Sperber (inginerul de sunet Alter Bridge). Discul este gata de lansare, Kennedy anuntand acest lucru printr-o postare pe conturile sale social-media constand intr-o fotografie, insotita de anuntul ca inregistrarile sunt incheiate. Cu toate acestea, numele sau coperta albumului nu au fost inca anuntate.

Myles Kennedy a terminat inregistrarile pentru primul sau album solo

Myles Kennedy a terminat inregistrarile pentru primul sau album solo

Myles Kennedy (foto: pagina oficiala de Facebook) a vorbit de mai multe ori de intentia de a face un album solo, insa cele mai multe amanunte le-a oferit intr-un interviu de acum trei ani pentru revista “Metalshrine”, pentru care a dezvaluit ca albumul va avea ca invitati mai multi prieteni, incluzandu-l aici si pe Slash, care “a fost amabil sa-si ofere priceperea in ale chitarei pe o piesa care s-a dovedit foarte tare.”

In ceea ce priveste directia muzicala, comparand cu ceea ce face la Alter Bridge si cu Slash, Kennedy spune:

“Cei care l-au ascultat spun ca este foarte aproape de trupa mea anterioara, de la sfarsitul anilor ’90, The Mayfield Four. Cam are vibe-ul acesteia. Este clar diferit si de materialele cu Slash and the Conspirators si de Alter Bridge.”

“Este probabil mai orientat spre compozitiile proprii decat au auzit oamenii pana acum de la mine. Gasiti pian acolo si are un sound un pic mai intim.”

Slash a povestit si el pentru Rocksverige.se ca a fost ravasit cand l-a auzit prima data pe Kennedy cantand:

“Nu ne intalnisem inainte, doar auzisem de el. Nici macar n-aveam idée ce canta. I-am cerut sa cante o melodie pe (primul) discul meu solo cu mai multi interpreti si el a fost al naibii de mare. Apoi ne-am intalnit, a venit la Los Angeles si am inregistrat o versiune de studio a “Starlight.” “

Pentru The Pulse Of Radio, tot Slash spunea cu alta ocazie ca Myles Kennedy este unul dintre cei mai dedicati muzicieni cu care a lucrat:

“Stiti, Myles este chiar interesant. Adica, canta foarte bine, e un bun textier, tot ceea ce face este sa munceasca, iubeste sa mearga in turnee. Lucreaza in mod constant, iar atunci cand nu este pe scena, lucreaza in camera lui, scriind si, stii ceva, in studio e mereu acolo. Deci e un fel de ciudat. [rade]”

Myles Kennedy a vizitat Romania de doua ori pana acum, in ambele ocazii (2013 si 2015) in concerte alaturi de Slash si The Conspirators.

Advertisements

One thought on ““Ciudatul” Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) are gata primul album solo: “Year of the Tiger”

  1. Pingback: „The Last Hero” este numele noului album Alter Bridge 2016 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s