Hollywood Vampires, super-grupul lui Alice Cooper cu Johnny Depp, scoate albumul de debut


Super-grupul Hollywood Vampires va scoate albumul-tribut pentru prietenii morti pe 11 Septembrie. Discul va purta numele trupei, iar single-ul de promovare este un medley intre “School’s Out” si “Another Brick In the Wall Part 2”.

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires era o gasca de muzicieni care se intalnea la inceputul anilor ‘70 intr-un bar celebru, un loc de intalnire pentru vedetele rock care traiau sau care treceau prin Los Angeles si le cam beau.

In urma cu 3 ani, Alice Cooper si prietenul sau Johnny Depp s-au intalnit si au decis ca spiritul Hollywood Vampires sa traiasca din nou (mai putin partea cu bautul).  Li s-au alaturat Joe Perry, Perry Farrell, Brian Johnson, Dave Grohl, Paul McCartney, Slash cu care au inregistrat impreuna pentru prietenii lor pieduti.

Noul album este gata sa iasa pe piata pe 11 Septembrie si va cuprinde coveruri dupa The Who, Led Zeppelin, The Doors, Small Faces, The Kinks sau Jimi Hendrix.

Discul va avea si 2 melodii care vor spune povestea Hollywood Vampires, dintre care una, “Raise The Dead” cu un intro al lui Sir Christopher Lee, care a inregistrat exact inaintea mortii.

Primul single care va promova albumul este un medley intre “School’s Out”, hitul lui Alice Cooper si “Another Brick in the Wall Part 2”. Melodia a fost inregistrata cu Alice Cooper si Brian Johnson pe partea vocala, la chitara cu Slash, Joe Perry, Johnny Depp, Tommy Henriksen (Alice Cooper, Warlock), Bruce Witkin, Neil Smith la baterie, Dennis Dunaway la bass si backing vocals, producatorul fiind Bob Ezrin.

Hollywood Vampires – album “Hollywood Vampires” – lista melodiilor:

 1. The Last Vampire
 2. Raise the Dead
 3. My Generation
 4. Whole Lotta Love
 5. I Got a Line
 6. Five to One / Break on Through
 7. One / Jump Into the Fire
 8. Come and Get It
 9. Jeepster
 10. Cold Turkey
 11. Manic Depression
 12. Itchycoo Park
 13. School’s Out/ Another Brick in the Wall Pt. 2
 14. Dead Drunk Friends

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s