Trupa vocalului Tool, Puscifer, va lansa un nou album, “Money Shot”, in Octombrie 2015


Fani Tool, daca vi s-au lungit urechile tot asteptand albumul ala care nu mai apare de 9 ani incoace, aveti un nou album de la trupa solistului Tool, Maynard James Keenan, Puscifer. Si un nou single, “Grand Canyon”, foarte tare, de ascultat mai jos.

Puscifer

Puscifer

Grupul (foto: au.timeout.com) a anuntat ca urmeaza sa lanseze primul sau album din ultimii patru ani , un disc de 10 melodii care se va numi “Money Shot”.

“Este extrem de multumitor sa asisti la transformarea unor simple conversatii si idei in pasaje audio finale”,  a declarat Keenan pentru Rolling Stone. “Si a avea aceste povesti in jurul povestilor initiale face ca inima mea ursuza sa se umfle in mine.”

Al treilea album Puscifer, “Money $hot”, care a fost co-produs de chitaristul Mat Mitchell, este asteptat sa fie lansat pe 30 Octombrie 2015.

coperta Puscifer - Money Shot album 2015

coperta Puscifer – Money Shot album 2015

Primul single, “Grand Canyon” marcheaza inca o colaborare cu solista britanica Carina Round, membru de turnee al trupei, muzician de studio pe albumul Puscifer “Conditions of My Parole” (2011) si cea care deschidea concertele Puscifer in aceasta perioada.

Puscifer este una dintre trupele solistului Tool Maynard James Keenan, cealalta fiind The Perfect Circle. Keenan descrie Puscifer ca “pur și simplu un loc de joaca pentru diferitele voci din capul meu, (…) un spatiu fara obiective clare sau vizibile, (…) unde ID-ul meu, ego-ul si Anima vin toate pentru a face schimb de retete.”

Trupa, in fapt un proiect solo al lui Keenan, are pana acum doua albume de studio: “”V” Is for Vagina” (2007) si “Conditions of My Parole” (2011) plus alte trei EP-uri.

Advertisements

One thought on “Trupa vocalului Tool, Puscifer, va lansa un nou album, “Money Shot”, in Octombrie 2015

  1. Pingback: Cele mai bune albume rock pe 2015 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s