Disturbed se intoarce cu ‘Immortalized’, album in August si single nou azi


‘The Vengeful One’ este primul single de pe albumul nou Disturbed, anuntat pentru lansare pe 21 August si care va purta numele ‘Immortalized’. Piesa care da titlul albumului a fost lansata astazi, drept al doilea single pentru promovarea discului.

Disturbed

Disturbed

Chitaristul Disturbed Dan Donegan explica absenta de cativa ani a grupului:

 “Am dorit sa ne intoarcem cand am simtit focul sub noi. Ne-a lipsit atat de mult, ca ne-am fi putut arunca direct in aceasta energie si scoate albumul correct. Dar am facut-o dupa propriile noastre conditii.”

Disturbed (foto: pagina oficiala de Facebook) a inceput sa lucreze in secret la noul album, in 2014 si nici macar familia sau prietenii apropiati nu au stiut de asta. Solistul trupei, David Draiman spune ca noul album Disturbed marcheaza si momentul in care grupul a reinceput sa compuna impreuna muzica noua, pentru prima data din 2001 incoace.

“Pentru acest album, totul a fost scris in aceeasi camera”, povesteste Draiman pentru Loudwire.com.

 “A fost minunat sa experimentam cum a fost pe vremuri. Asta s-a vazut se pare pe material, fie ca vorbim de pasiunea interpretarii, puterea fiind valorificata sau de sentimentele evocate.(…)”

Albumul a fost produs de Kevin Churko, care a lucrat cu nume precum Ozzy Osbourne, In This Moment, Five Finger Death Punch si care este si cel care a produs albumul Papa Roach din acest an. Vom avea, din cate se pare, si un cover dupa “Sound Of Silence” a grupului Simon & Garfunkel.

Disturbed este o trupa americana care a inceput ca trupa de nu-metal, dupa care a evoluat usor catre heavy-metal. A fost incadrata si in genul metal alternativ sau hard rock, dintre trupele de care au fost influentati regasindu-se Faith No More, Pantera, Korn. Grupul are pana acum cinci albume scoase, cel din acest an fiind discul cu numarul sase.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s