Moonspell si Biohazard la Rockstadt Extreme Fest 2015 Rasnov. Info abonamente


Festivalul de metal Rockstadt Extreme Fest a ajuns la cea de-a treia editie, iar in acest an se va desfasura in perioada 12-15 August 2015, in aceeasi loc, terenul de biatlon din Rasnov.

Rockstadt Extreme Fest 2015

Rockstadt Extreme Fest 2015

In acest an vin peste 40 de formatii de metal pe parcursul celor patru zile de festival.

At the Gates din Suedia sau Moonspell sunt printre numele confirmate pana in acest moment, lor alaturandu-li-se din Mexic supergrupul Brujeria, care se intoarce in Romania dupa o absenta de 3 ani, de aceasta data cu un nou material discografic.

Biohazard, unul din cele mai importante nume ale scenei hardcore, se intorc in Romania pentru un show la editia din acest an a festivalului Rockstadt Extreme. Aveti aici un interviu cu ei.

Trupa australiana Ne Obliviscaris, cu combinatiile sale inedited intre progresiv si death-metal, cea mai ceruta trupa de publicul festivalului, vine in premiera in Romania, iar Sedna, italienii cu un amestec intre sonoritati post-metal si black-metal se prezinta si ei pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest.

Pentru a treia oara consecutiv, Roadkillsoda, care au cantat in acest an si in deschiderea Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, vor fi prezenti pe scena festivalului pentru o doza serioasa de stoner-rock. Nu va fi singura trupa romaneasca, White Walls concertand, de asemenea, alaturi de Dirty Shirt, Tiarra sau Abigail.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2015 si pret:

Organizatorii subliniaza faptul ca nu exista bilete disponibile pentru o singura zi.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

  • dupa 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
  • Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii

Abonamentele Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:

Camping festival:

  • Zona de camping va fi amplasata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival
  • Camping-ul va fi deschis publicului incepand de miercuri, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana duminica la ora 12:00
  • Pretul unui abonament pentru zona de camping este de 15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival.
  • NU va exista serviciul de inchiriat corturi.

Din line-up-ul Rockstadt Extreme Fest 2015 mai fac parte:

ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), TAAKE (Norvegia), KRISIUN (Brazilia), BE’LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE.

Informatii complete despre festival pe event sau pe pagina oficiala de Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s