L-am vazut pe Slash cu un super vocalist: Myles Kennedy. Recenzie concert Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators


I-am ratat la primul concert, in 2013 si am insistat foarte mult sa merg Duminica la concert, sa-l vad pe Myles Kennedy live, alaturi de partea onorabila din Guns’N’Roses. A meritat efortul.

slash feat. myles kennedy & the conspirators concert bucuresti 2015

slash feat. myles kennedy & the conspirators concert bucuresti 2015

Din cauza de carciuma asezata in drumul catre Arene, am pierdut toate trupele de deschidere, insa merg pe mana lui Myles Kennedy care-a spus la sfarsitul concertului ca RoadKillSoda este una dintre cele mai creative trupe pe care le-a ascultat in ultima perioada. Imi pare bine ca singura trupa de stoner-rock cu ceva influente psihedelice de la noi a fost remarcata. Daca sunteti curiosi sa-i ascultati, aveti aici primul lor album. Sunt o trupa misto.

Raven Eye a fost cealalalta trupa de deschidere. Grupul britanic de hard& heavy se afla in turneu alaturi de Slash.

Sa incepem cu vedeta: Slash, dupa ce-a plecat din Guns’N’Roses, a reusit sa puna pe picioare Slash’s Snakepit, dupa care supergrupul Velvet Revolver, alaturi de fostii colegi de la G’N’R, plus vocalul Scott Weiland. Odata ce Weiland a plecat la Stone Temple Pilots, iar de Velvet Revolver s-a ales praful, Slash a lansat primul sau album solo, in 2010. Atunci a fost si prima colaborare cu Myles Kennedy, pe “Back from Cali”, dupa care au urmat doua albume impreuna, sub numele Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators.

Pe de alta parte, nici domnul Kennedy nu a aparut din neant. Fost profesor de chitara, Kennedy este cel care a refuzat postul de vocal Velvet Revolver, la inceputurile trupei, pentru a canta cu Alter Bridge, care e fosta trupa Creed, mai putin vocalul, un pic deranjat la cap in acea perioada. A fost dat ca inlocuitor al lui Robert Plant la o posibila reuniune Led Zeppelin, care nu s-a mai realizat.

Revenind, Slash si Myles Kennedy colaboreaza impreuna din 2009 si pierd nicio ocazie sa se laude unul pe altul. Au si de ce. Slash face ce-l taie capul si-i merge mai bine decat oricand.

Concertul de la Arene a fost deschis cu piesa cu care incep toate concertele, “You’re a lie”. I-au urmat „Nightrain“,„Wicked Stone“, „You Could Be Mine“, „Welcome to the Jungle“, cu basistul Todd Kerns pe voce (pacat, as fi vrut sa-l vad pe Myles Kennedy), „Starlight“.

A fost si melodia ale carei fonduri merg pentru salvarea elefantilor din Africa, “Beneath The Savage Sun”, a fost si “Back From Cali”, pe care le canta aproape in fiecare concert, un alt clasic, “Anastasia”, “Word On Fire”, balada “Bent to Fly”, de pe cel mai nou album al lor, dar si “Slither” din perioada Velvet Revolver. E posibil sa gresec un pic ordinea melodiilor.

Evident, deliciul il fac variantele melodiilor Guns’N’Roses “Paradise City”, “You Coul Be Mine”, “Nightrain”, “Rocket Queen”, cu un extra solo de chitara din partea lui Slash de 14 minute (l-am cronometrat). “Paradise City” a fost la bis.

Si nu e numai ca interpreteaza in concert niste melodii misto, dar o face si cu un vocal adevarat, care reuseste sa acopere cu succes si partea lui Axl si cea a lui Scott Weiland. Si pe care sper sa-l vad si cu Alter Bridge.

Mesaj Salsh Twitter

Mesaj Salsh Twitter

Recent, Slash a spus intr-un interviu:

“Ce-mi place cel mai mult la cariera mea este ca pot sa fac ceea ce imi place si acest lucru sa fie considerat o cariera.”

Cred ca despre asta e vorba. Dar e printre cele mai grele lucruri din lume.

Advertisements

4 thoughts on “L-am vazut pe Slash cu un super vocalist: Myles Kennedy. Recenzie concert Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators

  1. Pingback: Moonspell si Biohazard la Rockstadt Extreme Fest 2015 Rasnov. Info abonamente | Minds Under Construction

  2. Pingback: „Ciudatul” Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) are gata primul album solo | Minds Under Construction

  3. Pingback: “Ciudatul” Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) are gata primul album solo: “Year of the Tiger” | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s