Kasabian, The Maccabees si The Wombats la Summer Well Festival 2015


Festivalul Summer Well 2015 va avea loc pe 8-9 August, Domeniul Stirbey, Buftea. summer well
Printre numele care vor concerta in acest an sunt, pe langa Kasabian, The Maccabees si The Wombats, si britanicii FoalsLa Roux, JungleKwabsFoxesCirca WavesDan Croll (Music).

Abonamente la Summer Well 2015 si pretul acestora:

Abonamentele sunt valabile pentru ambele zile de festival (nu se vand bilete pentru fiecare zi in parte)

✔ in aplicatia de mobil Summer Well
www.easytickets.ro
orange.ro/shops
www.eventim.ro
www.seetickets.com

  • Intre 9 iulie – 9 august, pretul unui abonament va fi 258 lei  (se adauga taxele companiilor de ticketing)

Summer Well 2015 program:

8 August
17:15 – Circa Waves
18:30 – Kwabs
19:45 – The Maccabees
21:15 – La Roux
22:45 – Foals

9 August
17:00 – Sohn
18:15 – Foxes
19:30 – Jungle
21:00 – The Wombats
22:30- Kasabian

Foals, despre care am mai scris aici, va concerta pe 8 August. Albumul lor cel nou este asteptat la finalul lui August si se va numi “What Went Down”. Precedentul, “Holy Fire” a fost votat de cititorii publicației NME drept Albumul Anului 2013.

Cvartetul indie-rock britanica Circa Waves a castigat sondajul realizat de NME ca fiind “best live act at Glastonbury 2015” si tot in acest an si-a lansat albumul de debut, “Young Chasers”. Concerteaza pe 8 August.

The Maccabees si-au luat numele deschizand la intamplare Biblia. Anul acesta au lansat cel de-al patrulea album, iar la Summer Well vor concerta Sambata, pe 8 August.

Kasabian a mai concertat in Romania de doua ori, o data in 2007, la Best Fest Bucuresti si a doua oara in anul 2011, la Festivalul Peninsula. Kasabian a castigat la categoria “Cel Mai Bun Grup Britanic” in cadrul Brit Awards 2010, iar revista Q i-a desemnat ca fiind cea mai buna trupa din lume din ziua de astazi. De altfel, in 2014 cei de la Kassabian au fost headlineri la Festivalul Glastonbury. Vor concerta pe 9 August.

Dupa ce au cantat si in primul an de Summer Well, The Wombats se intoarce pentru cea de-a cincea ediție cu un nou album, “Glitterbug”. Concertul va fi pe 9 August.

Sohn sau Christopher Taylor este un muzician si compozitor mutat in prezent in Viena. În 2012 a lansat EP-ul The Wheel, iar in 2014 albumul Tremors. Va avea concert la Summer Well 2015 pe 9 August.

Transport catre Summer Well Festival 2015:

  • Linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din statia de langa Domeniul Stirbey.
  • Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-intors pentru cei care nu au).
  • Durata este de aproximativ 30 minute.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare.
Zona “food court” se va extinde si noi zone de activitaţi (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey.

Mai multe amanunte gasiti pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s