Supergrupul lui Hagar va lansa albumul “At Your Service”

The Circle, supergrupul format din legenda rock Sammy Hagar  (Montrose, solo, Van Halen, The Waboritas, Chickenfoot), Michael Anthony (bas, ex-Van Halen), Jason Bonham (tobosar, ex-Led Zeppelin, din cand in cand) si Vic Johnson (chitara) va lansa un album concert intitulat “At Your Service”, pe 19 Mai.

Sammy Hagar

Sammy Hagar

Inregistrat in turneul pe care grupul The Circle l-a sustinut in 2014, discul va contine hituri din perioada pe care Hagar (foto: pagina oficiala de Facebook) a petrecut-o la Van Halen, din cariera solo sau perioada Chickenfoot, precum si piese clasice din discografia Led Zeppelin.

Vorbind cu Ultimate Classic Rock, Hagar a declarat despre The Circle:

“Cred ca The Circle este trupa cu care vreau sa cant acum. Este trupa pe care as alege-o inaintea oricarei alteia. Chiar si cu Chickenfoot ar fi greu, pentru că am canta doar Chickenfoot. Mi-e dor sa cant ‘When It’s Love’ and ‘Right Now’ si ‘I Can’t Drive 55’ si ‘One Way To Rock’ si ‘Heavy Metal’ si ‘Rock Candy’. Mi-e dor sa fac asta, oricat de mult iubesc Chickenfoot.”

Lista melodiilor de pe albumul “At Your Service”:

Disc 1:

  1. There’s Only One Way To Rock
  2. Rock Candy
  3. Good Times Bad Times
  4. Poundcake
  5. I Can’t Drive 55
  6. Mikey Bass Solo
  7. When It’s Love
  8. Whole Lotta Love
  9. Little White Lie
  10. When The Levee Breaks

Disc 2:

  1. Moby Dick/Jason Drum Solo
  2. Why Can’t This Be Love
  3. Finish What Ya Started
  4. Heavy Metal
  5. Vic Guitar Solo
  6. Best Of Both Worlds
  7. Right Now
  8. Rock And Roll
  9. Dreams


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )


Connecting to %s