Un nou supergrup: The Hollywood Vampires cu Paul McCartney, Johnny Depp si Alice Cooper


Grupul, numit The Hollywood Vampires, il mai include si pe Joe Perry de la Aerosmith, pe langa Johnny Depp si Alice Cooper si planuieste, pe langa turnee, si un album de studio, anunta Consequenceofsound.net. Putine amanunte pana acum, dar mai sunt de-abia la inceput. 

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

Sir Paul McCartney a anuntat ca va colabora cu grupul The Hollywood Vampires, aducandu-si si el contributia pentru prietenii pierduti.

Alice Cooper si Johnny Depp au fondat The Hollywood Vampires (foto: 12thstreetbeat.wordpress.com) anul trecut, incepand inregistrarile cu producatorul Bob Ezrin (Lou Reed, Kiss, Pink Floyd). Primul show al grupului va fi la Festivalul Rock in Rio, in acest an, in aceeasi seara cand vor concerta si Queens of the Stone Age si System of a Down.

Numele grupului The Hollywood Vampires este imprumutat de la o gasca de bautori formata din Cooper, Micky Dolenz de la The Monkeys, Harry Nilsson, Keith Moon si John Lennon, care se intalneau la Rainbow Bar, din Los Angeles, in anii 70′.

Perry a declarat pentru Rolling Stone:
“Inregistrarile sunt dedicate tuturor prietenilor pe care i-am pierdut de-a lungul anilor din cauza drogurilor sau alcoolului“.

Si-ar fi cativa…

Cel mai probabil, Paul McCartney nu va concerta alaturi de noua sa trupa, care planuieste sa plece in Septembrie intr-un turneu.

Advertisements

2 thoughts on “Un nou supergrup: The Hollywood Vampires cu Paul McCartney, Johnny Depp si Alice Cooper

  1. Pingback: Hollywood Vampires, super-grupul lui Alice Cooper cu Johnny Depp, scoate albumul de debut | Minds Under Construction

  2. Pingback: Johnny Depp concerteaza in Romania alaturi de super-grupul sau, The Hollywood Vampires | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s