Lindemann va lansa albumul “Skills In Pills” in Iunie 2015


Vocalistul Rammstein, Till Lindemann si Peter Tägtgren, adica Lindemann vor lansa albumul de debut in luna Iunie, claparul Rammstein Christian Lorenz scrie o carte, iar Richard Z. Kruspe, chiatristul Rammstein spune ca a fi intr-o trupa e ca “mariajul cu 6 tipi care nu fac niciodata sex”.

Lindemann - Skills and Pills 2015

Lindemann – Skills and Pills 2015

Vocalistul Till Lindemann (Rammstein) si producatorul si multi-instrumentistul suedez Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain), adica trupa Lindemann, au anuntat ca in luna Iunie vor lansa albumul de debut, intitulat “Skills In Pills” (foto: pagina oficiala de Facebook), anunta blabbermouth.net. Primul single va fi “Praise Abort”, va aprea pe 29 Mai, iar albumul are data de lansare programata pentru 23 Iunie 2015. Si va fi in engleza.

Pär Hulkoff, vocalist, guitarist si clapar al trupei seudeze de industrial metal Raubtier, sustine ca a avut oportunitatea de a asculta mici fragmente din muzica Lindermann si declara:

“micile bucati pe care le-am ascultat m-au dat peste cap”.

Chitaristul Rammstein, Richard Z. Kruspe, ocupat in acest moment cu promovarea albumului trupei sale, Emigrate, a vorbit pentru Metal Hammer despre recentele planurile de viitor ale Rammstein:

“Va aparea un DVD live, avem un alt DVD live pe cale sa apara…Avem atat de multe DVD-uri live in acest moment, incat trebuie sa facem fata. Deci, cred, la acest moment, fiecare isi vede de treaba lui. Cred ca e un lucru important pentru ca, repet, Rammstein a fost dintotdeauna o trupa care si-a luat timpul necesar, [membrii] s-au ascultat unii pe altii, si-au ascultat nevoile si si-au luat cat timp au avut nevoie intre [albume].”

Intr-un interviu pentru Kerrang! Marea Britanie Kerrang!, Kruspe a spus ca el si colegii lui de trupa Rammstein au fost pastrat o distanta sanatoasa unul de celalalt, cat timp Rammstein n-a activat.

“Flake [claparul Christian Lorenz] scrie o carte, Till face un fel de album solo, dar n-am auzit nimic”, a mai spus Kruspe.

“Asta-i o alta problema. Am fost impreuna atat de multi ani, incat, intr-un fel, am pierdut legatura. La 18 sau 20 de ani e normal sa ai o gasca prin preajma. Dar cand ai 40 sau 50 de ani, nu e normal sa fii alaturi de 5 tipi tot anul. Pentru ca, normal, iti faci o familie, ai copii. E ca mariajul cu 6 tipi care nu fac niciodata sex. Oamenii devin frustrati!”

Lista melodiilor de pe albumul Lindemann – “Skills In Pills” este:
1. Skills In Pills
2. Ladyboy
3. Fat
4. Fish On
5. Children Of The Sun
6. Home Sweet Home
7. Cowboy
8. Golden Shower
9. Yukon
10. Praise Abort

One thought on “Lindemann va lansa albumul “Skills In Pills” in Iunie 2015

  1. Pingback: Lindemann a lansat „Praise Abort”, primul single de pe albumul de debut. Vezi video | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s