Beth Hart va concerta in premiera la Bucuresti, in Iulie 2015


Beth  Hart, una dintre marile voci ale bluesului contemporan va concerta pentru prima data in Romania, pe 21 iulie, la Sala Palatului. Concertul incepe la ora 19:00.

Beth Hart - concert Bucuresti 2015

Beth Hart – concert Bucuresti 2015

Beth Hart a fost comparata de multe ori cu Janis Joplin, pe care a si intruchipat-o in musicalul “Love, Janis”. Alegere mai buna s-o interpreteze pe Janis nu cred ca ar fi putut fi. Aproape aceeasi voce in care se ghiceste viciul si-i poti numara demonii.

La 13 ani, Beth Hart era deja la dezalcoolizare, iar la 20, cand sora sa a murit din cauza complicatiilor virusului HIV, a inceput lupta cu drogurile si a primit diagnosticul de bipolaritate.

Beth Hart, acum in varsta de 43 de ani, a fost decoperita de viitorul sau manager si prieten, David Wolff in timp ce canta pe strazile din Los Angeles.

La cateva saptamani dupa acesta intalnire providentiala, lansa primul sau album, care a ajuns pe primele locuri in topurile de blues din intreaga lume. “Beth Hart and the Ocean of Souls” a fost inregistrat si lansat in 1993.

Urmatorul s-a numit “Screamin’ for My Supper”(1999) si imediat dupa el a fost distribuita in musicalul “Love Janis”, o piesa inspirata din scrisorile pe care Janis Joplin i le scria mamei sale.

Au urmat, in ordine, discurile “Leave the Light On” (2003), live-ul “Live at Paradiso” (2005), “37 Days” (2007).

Pe langa albumele solo compuse in mare parte de ea, Beth Hart a fost invitata sa cante alaturi de legende ale muzicii blues si rock precum Joe Bonamassa (“No Love on the Street” pe albumul Bonamassa din 2011 “Dust Bowl”), Jeff Beck (cu care a cantat in 2012 in onoarea lui Buddy Guy la Kennedy Center Opera House) si Slash (“Mother Maria”- albumul Slash).

Colaborarea cu Jeff Beck din 2012 a dus mai departe la o alta, cu Buddy Guy alaturi de care a inregistrat melodia “What You Gonna Do About Me” pentru albumul acestuia “Rhythm & Blues”.

In 2014, Beth Hart a fost nominalizata la “Blues Music Award” la categoria “Contemporary Blues Female Artist of the Year”.

Cel mai nou album este din acest an, aparut in Aprilie si se numeste “Better Than Home”.

Bilete si pretul biletelor la concertul Beth Hart:

Preturile incep de la 120 de lei si ajung pana la 270 de lei la categoria VIP.

Achizitionarea acestora se poate face online aici sau prin Eventim.

 

Sau poate va place Joe Bonamassa:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s