Judas Priest – concert la Bucuresti, in Iulie 2015. Helloween, invitata speciala


Grupul britanic heavy metal Judas Priest revine la Bucuresti intr-un nou concert, de data aceasta in parcarea complexului Romexpo. Concertul va avea loc pe data de 1 Iulie 2015 si face parte din turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Helloween este invitata speciala in concertul Judas.

Judas Priest concert Bucuresti 2015

Judas Priest concert Bucuresti 2015

Albumul „Redeemer of Souls” a aparut in 2014 si este cel de-al 17-lea al trupei britanice Judas Priest.

Primul single de pe album, cel care da titlul LP-ului, este si primul cu chitaristul Richie Faulkner, chitaristul si fondatorul KK Downing parasindu-i in 2011.

Va fi un moment de mare pentru Judas Priest si pentru metal, speram“, a mai spus Halford.

Uneori, in trecut, am fost trecuti prin foc si sabie pentru ca am fost prea aventurosi din punct de vedere muzical. Asa ca am ascultat criticile“, a declarat chitaristul Glenn Tipton, probabil referindu-se la reactiile critice venite dupa “Nostradamus”.

De la inceput pana la sfarsit, “Redeemer of Souls” este metal pur Judas Priest“.

Trupa Judas Priest a rupt in 1974, odata cu albumul de debut “Rocka Rolla”. Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (10980) si imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You’ve Got Another Thing Coming”.

Judas Priest au mai concertat in Romania in anul 2011, in cadrul Festivalului Rock The City, alaturi de Whitesnake sau Mike & The Mechanics si in anul 2008.


Bilete si pretul biletelor la concertul Judas Priest 2015:

 • 130 lei (Zona B)
 • 190 lei (Zona A)
 • 270 lei (Golden Ring)
 • Biletele se pot cumpara online aici sau prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.

Reguli de acces concert si program:

 • Accesul in Romexpo e permis de la ora 18:00
 • 18:30 – 9.7 Richter
 • 19:30 –  Helloween
 • 21:00 – Judas Priest

  In intervalul 18:00-19:00, happy hour la bere draft: o bere gratis pentru una cumparata.

Accesul in Romexpo se face din Bulevardul Expozitiei, intrarea C.

 • Parcarea pentru masini (B) este a Romexpo, cu plata: 15 lei.
 • Motociclistii si biciclistii au la dispozitie parcare gratuita in zona C, in intervalul orar 17:30 – 23:30, precum si spatiu amenajat unde isi pot lasa castile.
 • Bilete la data show-ului gasiti la casa de bilete, la intrarea in Parcarea C.

Helloween va fi invitata speciala in concertul Judas Priest

Helloween are mai mult de 30 de ani de activitate si a trecut prin numeroase schimbari in componenta.

Istoria trupei de power-metal a inceput in Hamburg, in anii ‘80’, iar primul album, autointitulat, apare in 1985. Urmeaza apoi “Keeper of the Seven Keys, Part 1 & 2″ albumul care le va aduce recunoasterea mondiala. Dupa plecarea lui Kai Hansen (actual membru Gamma Ray), trupa va lansa “Pink Bubbles Go Ape” si “Chameleon”, care insa nu se vor bucura de acelasi succes. Odata cu “The Time of the Oath” formatia revine in atentia publicului si in 1998 apare “Better Than Raw”.

“Gambling with the Devil” apare in 2007 si este considerat unul dintre cele mai heavy albume ale grupului. Unele dintre ideile pentru acest material le-au venit in timpul petrecut in Romania. Dupa lansarea “Unarmed”, un best of care sarbatorea cei 25 de ani de existenta ai Helloween, trupa a lansat, in 2010, “7 sinners”.

Fiecare piesa de pe album este o compozitie a unui membru al formatiei, fiecare compunandu-si muzica si versurile pentru diverse melodii, fara sugestii din partea celorlalti, practica testata pentru albumul “The Dark Ride” din 2000.

„My God-Given Right”este albumul pe care Helloween il pregateste spre lansare pe 29 Mai 2015.

Helloween ne-a vizitat tara in anul 2011, unde a concertat la Festivalul Artmania de la Sibiu si in 2012, avnd un show alaturi de Gamma Ray.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s