Ray Wilson & Stilskin vor canta “Genesis Classic” la Bucuresti – ANULAT


Update 22 Septembrie 2015: Concertul Ray Wilson “Genesis Classic” a fost anulat de organizator, Vreau Bilet.

In urmatoarele trei luni, toti cei care au cumparat bilete isi pot recupera banii, de la centrul de unde le-au cumparat.


Ray Wilson, solistul Stilskin si Genesis (1996-1998) va concerta in Romania pe 1 Octombrie 2015, ora 19:30, la Cinema Patria, aducand o reinterpretare a melodiilor Genesis.

Ray Wilson (Stilskin, Genesis)

Ray Wilson (Stilskin, Genesis)

Ray Wilson (foto: pagina oficiala de Facebook) aduce in Romania unul dintre cele mai de succes spectacole live ale sale, “Genesis Classic”, care aduna, pe aceeasi scena, 12 muzicieni, printre care Ansamblul Simfonic din Berlin si membrii trupei Stiltskin, din care Wilson a facut parte.

Proiectul celebreaza muzica legendarei trupe de rock progresiv Genesis, cu interpretari unice si complexe ale celor mai cunoscute piese ale trupei.

Bilete la concertul Ray Wilson – Genesis Calssic si pretul acestora:

  • categoria I – 180 lei
  • categoria a II-a – 150 lei

Biletele pot fi cumparate online aici.

Ray Wilson este foarte cunoscut ca vocalist al formatiei post-grunge Stilskin, cu care a avut un succes rasunator odata cu lansarea “Inside”, piesa devenita un imn rock.

Wilson este la fel de cunoscut si pentru contributia sa ca solist al trupei de rock progresiv Genesis intre 1996 si 1998, dupa ce Phil Collins a plecat oficial in martie 1996.

Membrilor fondatori Genesis Tony Banks si Mike Rutherford le-au fost inmanat un CD cu albumul Stiltskin “The Mind’s Eye” de catre executivii de la Virgin Records. Foarte impresionati de abilitatile vocale ale lui Wilson, cei doi l-au chemat la o auditie. Wilson a fost anuntat oficial ca noul solist Genesis la inceputul lunii iunie 1997. Singurul lor album cu Wilson, “Calling All Stations”, a fost lansat in septembrie si a devenit un hit in intreaga lume.

Dupa despartirea de Genesis, Ray Wilson si-a continuat activitatea pe cont propriu, lansand “Millionairhead” in 1999, album relansat in 2007 alaturi de trupa Cut_ , cu 3 melodii noi si restul remasterizate.

In 2003, a lansat un album solo sub nume propriu, numit “Change”, iar anul urmator un al doilea, intitulat “The Next Best Thing”, care a inclus si un cover al melodiei “Inside”.

In 2006, Stilskin s-a reunit lansand discul “She”, in 2007 un CD live, iar in 2011 trupa a revenit cu albumul “Unfulfillment”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s