In fine! Yngwie Malmsteen, concert la Bucuresti, in Mai 2015


Yngwie Malmsteen concert Romania

Yngwie Malmsteen concert Romania

Yngwie J. Malmsteen (foto: pagina oficiala de Facebook) multi-instrumentist, compozitor si unul dintre inovatorii chitarei electrice va concerta, in premiera, in Romania, la Sala Palatului, in ziua de 13 mai 2015, incepand cu ora 20:00.

Trooper va deschide concertul .

“Heaven Tonight”, “You Don’t Remember”,’’Perpetual”, “Fire & Ice”, “Seventh Sign”, “Forever One”, “Vengeance”, “Like An Angel” sau “Evil Eye” sunt cateva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaruistului si pe care le veti putea asculta live si in concertul de pe 13 Mai, de la Bucuresti.

Lars Johann Yngwie Lannerback s-a nascut la Stockholm (Suedia), pe 30 iunie 1963. La începutul anului 1982, pe cand avea 18 ani, demoul sau a fost auzit de Mike Varney de la Shrapnel Records, care l-a adus pe Malmsteen în Statele Unite. A trecut rapid prin trupele Steeler si Graham Bonnet.

In 1984 scoate primul sau album solo “Rising Force”, iar incepand din acel moment povestea Yngwie Malmsteen avea sa inceapa.

“Rising Force” a castigat premiul Guitar Player Magazine pentru “Cel mai bun album rock” si a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru “Best Rock Instrumental”.

A urmat rapid “Marching Out” (1985) si succesele “Trilogy” (1986), “Odyssey” (1988), “Eclipse” (1990), “Fire & Ice” (1992), “The Seventh Sign” (1994), “Mangnum Opus” (1995), “Inspiration” (1996), “Alchemy” (1999) sau Perpetual Flame (2008), albume care i-au consolidat pozitia de maestru al chitarei electrice.

Yngwie Malmsteen are la activ, pana acum, 20 de albume de studio, iar revista Time l-a plasat pe locul al 9-lea intre cei mai buni 10 chitaristi din toate timpurile, impresionata de stilul neo-clasic super-rapid al chitaristului suedez care se declara influentat de Bach si Paganini.

In 2003, Joe Satriani i-a cooptat pe Malmsteen si pe Steve Vai (fostul ucenic al lui Satriani), pentru turneul G3, un turneu organizat de Joe Satriani si care, de la inceputurile sale, din 1995, a inclus multi dintre faimosii chitaristi ai muzicii rock: John Petrucci, Robert Fripp, Paul Gilbert, Steve Morse, Steve Lukather, Uli Jon Roth, Michael Schenker si altii.

Acces, bilete pentru concertul Yngwie J. Malmsteen si pretul acestora:

Accesul se va face incepand de la ora 19:00.

UPDATE Aprilie: bilete la concertul Yngwie J. Malmsteen pot fi cumparate on-line si aici sau aici sau poate va place aici.

Biletele au preturi cuprinse intre 99 si 359 lei si pot fi cumparate on-line si aici.Categoria I – 359 lei

  • Categoria II – 259 lei
  • Categoria III – 219 lei
  • Categoria IV – 159 lei
  • Categoria V – 99 lei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s