Riverside va lansa cel de-al 6-lea album in Septembrie 2015: “Love, Fear and the Time Machine”


“Love, Fear and the Time Machine” este titlul celui de al 6-lea album al trupei poloneze de rock progresiv Riverside. Trupa tocmai a terminat de compus noul material, anunta Prog Magazine. Update August: albumul va avea lansarea pe 4 Septembrie 2015.

Riverside

Riverside

“Cel de-al 6-lea album al nostru, 6 cuvinte in titlu, 60 de minute de muzica noua, cam atat de lung va fi noul material. Si nu vom mai canta hard rock”, rade Mariusz Duda, vocalul, basistul si unul dintre compozitorii grupului Riverside (foto: pagina oficiala de Facebook).

Riverside -  Love, Fear and the Time Machine 2015

Riverside – Love, Fear and the Time Machine 2015

“Vor fi mult mai multe melodii imbracate in nuante complet diferite. Ne schimbam si evoluam ca trupa, crestem, dar mai presus de toate ne dorim sa continuam sa inregistram albume diferite care sunt pur si simplu minunat de ascultat. Iar cel nou va fi ca o gura de aer proaspat, foarte diferit de ceea ce am facut inainte.”

“Dragostea, teama si timpul care ne-a modelat au avut cea mai mare influenta asupra alegerilor noastre de viata. Versurile vor fi despre tot ceea ce ne-a impins sa facem cele mai importante decizii din viata noastra.”

Ca o trupa de rock progresiv care se respecta, Riverside are o coperta de album prog-rock si ea (sus), care apartine designerului Travis Smith / Seempieces (Katatonia, Opeth, Nevermore).

Primul single de pe viitorul album este “Discard You Fear”:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s