Asculta aici noul single All That Remains: This Probably Won’t End Well


All That Remains a anuntat data lansarii noului album: 24 Februarie. Numele acestuia va fi “The Order of Things” si va cel de-al 7-lea din discografia trupei americane de metal. Primul single este “This Probably Won’t End Well”, anunta loudwire.com.

All That Remains

All That Remains

All That Remains (foto: pagina oficiala de Facebook) va porni intr-un turneu de promovare la 20 Februarie, alaturi de In Flames si Wovenwar.

Albumul “The Order of Things”, care ii va urma celui lansat in 2012 si intitulat “A War You Cannot Win”, este produs de Josh Wilbur, care anterior a lucrat cu Lamb of God si Gojira.

All That Remains este o trupa americana de metal din Springfield, Massachusetts formata in 2000. Au lansat pana acum 6 albume de studio, un live CD/ DVD, si au vândut peste un milion de discuri în întreaga lume. Grupul este format din vocalistul Filip Labonte, chitaristii Oli Herbert si Mike Martin, basistul Jeanne Sagan si fostul baterist Diecast Jason Costa.

Muzica trupei a fost incadrata stilurile death-metalului melodic, metalcore melodic, heavy metal si metalcore.

Trupele care i-au influentat sunt In Flames, Metallica, Megadeth, Slayer, Iron Maiden, Pantera,King Diamond, Killswitch Engage, Hatebreed, Cannibal Corpse, Arch Enemy, Biohazard.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s