Tom DeLonge, despre cel mai nou album Angels & Airwaves si planuri cu Blink 182


In interviuri pentru Billboard.com si RollingStone.com, Tom DeLonge ne povesteste despre “proiectul artistic” al grupului de rock alternativ Angels & Airwaves, care include si cel mai nou album “The Dream Walker”, lansat de curand (asculta-l mai jos). De asemenea, ne ofera detalii cu privire la urmatoarele inregistrari ale mai vechii sale trupe pop-punk, Blink-182.

Angels & Airwaves

Angels & Airwaves

Al cincilea si cel mai recent album al trupei Angels & Airwaves (foto: pagina oficiala de Facebook), “The Dream Walker”, aparut pe 9 decembrie 2014 este doar o parte a unui concept mai amplu, care include o serie de benzi desenate publicate de Magnetic Press inainte de Craciun, un roman de Suzanne Young, care va aparea in primavara, un scurt metraj animat si un film de lung metraj, toate urmarind aventurile unui personaj numit Poet Anderson.

“Am avut aceasta idee a unei noi variante a lui Peter Pan, dar fara izmene verzi”, declara DeLonge pentru Billboard despre personajul sau.

De-a lungul timpului, am devenit cu adevarat fascinat de ideea viselor si de ideea ca spațiul, atunci cand esti adormit si visezi, este intr-adevar infinit si ofera infinite posibilitati. Cine spune ca atunci cand visezi nu experimentezi ceva in alt loc?

Pentru primul album Angels & Airwaves din ultimii 4 ani, Tom DeLonge a vrut sa revina, asa cum spune el, “un pic cu picioarele pe Pamant.”

Am putut sa ma adun cu Ilan“, referindu-se la tobosarul Nine Inch Nails Ilan Rubin “si i-am spus ok, cum facem ceva care sa fie o cotitura fata de ceea ce stiu oamenii despre Angels & Airwaves?

Despre Blink-182,

Tom DeLonge spune ca este pregatita sa inregistreze un album de revenire.

“Cred ca am gasit studioul unde vom incepe viitoarele inregistrari”, spune el. “Asta-i o chestie mare pentru noi, gasirea locației. Acesta este de obicei cel mai mare obstacol, gasirea unui loc unde oricine sa poata ajunge.

DeLonge spune ca trio-ul Blink-182 spera sa inceapa lucrul in “prima saptamana sau a doua din ianuarie“, si declara ca el impreuna cu basistul Mark Hoppus au “un mic set de lucruri pe care le-am adunat, mici riff-uri si idei, care reprezinta inspiratie pentru melodii.

Angels & Airwaves este un supergrup american de rock alternativ format de chitaristul si solistul Blink 182 Tom DeLonge si tobosarul si claparul Ilan Rubin.

Formata dupa ce Blink-182 a luat o pauza, in 2005, Angels & Airwaves a continuat sa inregistreze si dupa ce DeLonge a relansat Blink-182, in 2009. Trupa Angels & Airwaves a lansat pana acum 5 albume de studio “We Don’t Need to Whisper” (2006), “I-Empire” (2007), “Love” (2010), “Love: Part Two” (2011) si “The Dream Walker” (2014).

Ilan Rubin are deja o cariera stralucita la varsta de numai 26 de ani: este tobosarul pentru show-urile live (printre alte roluri, atunci cand este necesar) Nine Inch Nails, si a cantat in spatele bateriei pentru Angels & Airwaves, Paramore (pe aclamatul album autointitulat din 2013) si Lostprophets. Cand mai are timp liber in agenda aglomerata, Ilan Rubin isi are si propriul proiect solo in care isi afiseaza calitatile de multi-instrumentist.

Cel mai nou album Angels & Airwaves, “The Dream Walker”, poate fi ascultat aici:

Advertisements

One thought on “Tom DeLonge, despre cel mai nou album Angels & Airwaves si planuri cu Blink 182

  1. Pingback: Revenirea Blink-182: single nou si album in 2016 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s