Kid Rock despre femei, politica si cum rap-rock-ul este “cam gay”


Daca tot se pregateste de lansarea celui de-al 10-lea album de studio, “First Kiss”, pe 24 Februarie, Kid Rock ne impartaseste, intr-un interviu in The Guardian, punctul de vedere cu privire la avorturi, casatoria intre persoane de acelasi sex si razboiul impotriva drogurilor. De ce ne-ar interesa toate astea? Pentru ca omul are pareri foarte clare si savuros spuse.

Kid Rock First Kiss 2015

Kid Rock First Kiss 2015

Opiniile cu privire la razboiul impotriva drogurilor sunt foarte precise:

“Legalizati si impozitati tot: iarba, cocaina, heroina”.

“Eu nu stau pe Twitter sau ce altceva mai fac oamenii”, recunoaste Kid Rock (foto: pagina oficiala de Facebook).

“Am inteles ca sunt batran acum. Pornesc calculatorul ma uit un pic la filme porno, vad ce se mai intampla la stiri, dar cam asta e tot. Sunt confortabil cu asta.”

Cum vine treaba asta ca e batran la 43 de ani? Poate din cauza ca e pe cale sa devina bunic. Fiul sau, in varsta de 21 de ani, ii va darui un nepot: “As putea fi un stra-stra-stra-bunic la 80 de ani”, glumeste (sau nu) Kid Rock.

“Sunt incantat, dar, in acelasi timp am emotii pentru fiul meu. El a fost abandonat la usa mea la sase luni, cand nu aveam nici un ban si incercam sa devin un rock star.”

Succesul meu cu femeile a venit in jurul a 14 milioane de albume vandute. Stiu despre ce e vorba – nu arat chiar ca Brad Pitt. Am invatat sa fiu atent. Nu am vrut 10 copii in jurul meu. Dar au existat o multime de femei. As fi putut fi un exemplu mai bun pentru fiul meu. Cand era adolescent aduceam fete acasa cu care el avea mai multe in comun decat aveam eu.”

In ceea ce priveste politica, Kid Rock se declara de dreapta, desi pare mai tolerant privind unele probleme controversate, cum ar fi avortul si casatoriile intre persoane de acelasi sex, decat republicanii.

“Sunt cu siguranta un republican in ceea ce priveste problemele fiscale si militare, dar sunt de centru pe probleme sociale”, spune Kid Rock.

“Nu sunt fan al avortului, dar nu competenta unui barbat sa-i spuna unei femei ce sa faca. In calitate de pastor hirotonit nu astept cu nerabdare mariajul intre persoane de acelasi sex, dar nu ma opun.”

Despre rap-rock, Kid Rock spune ca “s-a dovedit a fi destul de gay … Daca cineva spune ca nu se poate numi “gay”, le spun sa se duca la dracu ‘. Nu vei scoate ceva corect politic de la mine.

“First Kiss” are un videoclip pe YouTube:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s