Stiri din muzica rock, pe scurt


La inceputul anului in care toate trupele mari au anuntat noi albume, avem cateva stiri scurte din muzica rock: Disturbed se va reuni intr-o zi, fiul legendarului solist al trupei Accept, Udo Dirkschneider va fi tobosarul Saxon, iar Anthrax va scrie pentru “Game of Thrones”. Mai multe amanunte, mai jos.

  • “Disturbed se va reuni intr-o zi”

Solistul Disturbed David Draiman

Solistul Disturbed David Draiman

Solistul Disturbed si Device, David Draiman (foto: pagina personala de Facebook) a petrecut cea mai mare parte a anului 2014 departe de lumina reflectoarelor. Este insa foarte activ pe Twitter, comentand frecvent probleme politice, luptand impotriva anti-semintismului sau postand diferite fotografii cu baietelul sau de 1 an si ceva, anunta loudwire.com.

De curand, a raspuns pe aceasta retea de solcializare fanilor, asigurandu-i ca “Disturbed se va reuni intr-o zi”, numai ca nu stie ziua.

Disturbed si-a incetat activitatea in 2011. Trupa americana a vandut peste 10 de milioane de albume in intreaga lume si a fost nominalizata pentru un premiu Grammy pentru “Inside the Fire” de pe albumul lor din 2008 “Indestructible”.

disturbed se va reuni

  • Fiul lui Udo (Accept) canta cu Saxon

Saxon

Saxon

Legenda heavy metal-ului britanic, Saxon (foto: pagina oficiala de Facebook) l-a recrutat pe Sven Dirkschneider, fiul legendarului solist al trupei Accept, Udo Dirkschneider, ca tobosar pentru viitorul lor turneu din Marea Britanie, care este programat sa inceapa la inceputul lunii Februarie, anunta blabbermouth.net.

Bateristul Saxon, Nigel Glöcker a fost dus de urgenta la spital luna trecuta, dupa ce a suferit un anevrism cerebral. El a suferit de la doua interventii chirurgicale, dar “nu va fi de 100% recuperat” pana la inceputul turneului Saxon din Marea Britanie. Turneul “Warriors Of The Road” celebreaza 35 de ani pe scena rock.

Saxon va intra in studiouri la inceputul anului acestui an pentru a incepe inregistrarile la viitorul album al trupei, care va avea lansarea la la sfârșitul verii.

  • ‪#‎CatchTheThrone‬ ‪#‎ANTHRAXalbum2015‬

Anthrax

Anthrax

Killswitch Engage va contribui la viitoarea coloana sonora a “Game of Thrones”, iar lor li se va alatura o alta legenda a metalului: Anthrax (foto: pagina oficiala de Facebook), anunta metalinjection.net.

Intr-o serie de postari pe pagina oficiala de Facebook, trupa a confirmat stirea si a tag-uit fotografiile de la inregistrari cu ‪#‎CatchTheThrone‬ ‪#‎ANTHRAXalbum2015‬. Asteptam si albumul care va aparea in 2015.

Tot pe pagina de Facebook a trupei, puteti vedea si o fotografie foarte frumoasa a lui Ian Scott cu Lemmy Kilmister, insotita de felicitarile acestuia din urma, cu ocazia zilei de nastere a solistului Anthrax: “Happy Birthday to my good friend Scott Ian!”

Sa aveti un an bun !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s