Godsmack concerteaza in Romania, in Iunie 2015


Godsmack va sustine un concert in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 27 Iunie 2015, ora 19:00.

Godsmack

Godsmack

Biletele pentru concertul Godsmack sunt disponibile in reteaua Eventim sau online aici si au urmatoarele preturi:

  • 145 lei

  • in ziua evenimentului, 160 de lei.

  • Pachetul noaptea premierelor: trasport gratuit, oferit de organizatori, pentru cei care vor sa vada si Toto si Godsmack

Transportul de la Sala Palatului, de la concertul Toto la Arenele Romane, unde se desfasoara concertul Godmack, si inapoi spre destinatiile proprii va fi oferit gratuit prin intermediul serviciilor Meridian. 

Program si reguli de acces la Godsmack

  • ora 19:00 – se deschid portile
  • ora 20:00 – Dirty Shirt
  • ora 21:00 – concert tobosar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell)
  • ora 23:00 – GODSMACK

Accesul cu umbrele nu este permis. In caz de poaie, trebuie sa aveti pelerine de ploaie.

De asemenea, organizatorii recomanda sa aveti tot timpul asupra voastra biletele.

Sunt interzise:

– sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

Copiii pana la varsta de 5 ani inclusiv vor avea acces gratuit, doar insotiti de un parinte, care se afla in posesia unui bilet valid.
Copiii peste varsta de 5 ani vor avea nevoie de bilet la pret intreg.

In anul 2012, trupa Godsmack (foto: contul oficial de Facebook) ar fi trebuit sa sustina un concert la Bucuresti, in cadrul Festivalului Rock the City, insa si-a anunlat la acea data turneul european, din cauza unor probleme cu vocea pe care le-a avut solistul Sully Erna. Una dintre formatiile cele mai laudate pentru prestatiile live, Godsmack este un grup american heavy si alternative metal, format de solistul Sully Erna in 1996, dupa ce 23 de ani a fost tobosar intr-o alta trupa, potrivit biografiei de pe site-ul oficial. Dupa un succes foarte mare de cativa ani pe plan local, Godsmack semneaza in 1998 cu Republic/Universal si lanseaza albumul de debut autointitulat. Spectacolele live foarte puternice, impreuna cu vanzari record si un numar tot mai mare de fani, i-au propulsat direct pe afisul Ozzfest 1999 si 2000 si intr-un turneu european alaturi de Black Sabbath, plus o aparitie la Woodstock 1999. In anul 2000, Godsmack a lansat al doilea disc al lor, “Awake”. Piesa de titlu a albumului a dominat radiourile rock si a rupt topurile in 2000 si 2001, iar “Vampires” le-a castigat prima nominalizare la Premiile Grammy. Trei albume consecutive ale trupei Godsmack, “Faceless” – 2003, “IV” – 2006 si “The Oracle” – 2010, au intrat direct pe primul loc in clasamentul Billboard 200. De asemenea, grupul are 19 hituri incluse in Top 10, dintre care 15 au fost in Top 5. Solistul Godsmack, Sully Erna, recunoaste ca intre albumul “Oracle”, din 2010 si “1000HP”, aparut in 2014, oamenii au avut indoieli ca trupa ar mai continua, indoieli care au fost repede spulberate odata ce cvartetul s-a reunit in toamna anului trecut pentru a incepe lucrul la un nou material. Mai multe amanunte despre cel mai nou album Godsmack am scris aici sau aici. Godsmack a vandut peste 20 de milioane de albume. In onoarea succesului trupei si cu ocazia lansari celui de-al 6-lea album de studio, “1000HP” primarul orasului din care provine trupa, Boston, Marty Walsh a declarat in acest an ca 6 august ca sa fie declarata “Ziua Godsmack” in orasul american.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s