Eluveitie concerteaza din nou in Romania


Formatia elvetiana Eluveitie va concerta din nou in Romania, de data aceasta pe data de 16 Februarie 2015, ora 18:00, la Colectiv Club din Bucuresti, in cadrul turneului “Origins Tour 2015”. Pretul biletelor variaza intre 50 si 70 lei.

Eluveitie

Eluveitie

Precedetele concerte al formatiei elvetiene de folk-rock au avut loc la Sibiu, in cadrul Festivalului Artmania, vara trecuta si alaturi de Sabaton, in capitala, in martie 2013.

“Suntem foarte bucurosi ca ne reintoarcem in Romania! Iubim fanii romani deoarece ne primesc mereu cu bratele deschise. Promitem ca show-ul de la Bucuresti, din februarie, va fi unul de exceptie!”, au declarat membrii formatiei.

Eluveitie a luat nastere in anul 2002, din initiativa solistului Chrigel Glanzmann, insa primul album de studio a vazut lumina zilei abia in 2006 si poarta numele “Spirit”.

Cresterea trupei a venit odata cu semnarea, in 2007, a contractului cu Nuclear Blast. “Slania”, urmatorul disc, a fost lansat in februarie 2008 si a fost un succes in clasamentele elvetiene si in topurile germane. Au urmat “Evocation I: The Arcane Dominion” (2009), “Everything Remains (As It Never Was)” (2010) si “Helvetios” (2012).

In 2014, trupa a anuntat un nou album, programat pentru lansare la 1 August 2014, cu denumirea “Origins”. Coperta originala este creata de Chrigel Glanzmann care a conceput, de asemenea, si tema albumului, care in principal se invarte in jurul mitologie galeze. De altfel, versurile trupei sunt deseori in limba galica, care acum e pe cale de disparitie.

La inceputul lunii iunie, Eluveitie a lansat si single-ul “King”, care face parte din cel mai recent album al lor, “Origins”.

Eluveitie utilizeaza instrumente traditionale, pe langa chitare si growling vocal. Genul abordat de trupa elvetiana, o combinatie intre folk-metal, death melodic, celtic si pagan metal fac ca formatia sa fie o aparitie spectaculoasa pe scena rock.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti

pot fi achizitionate prin PayPal, reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online.

Pretul acestora este:

  • 50 lei – primele 500 de bilete, cu plata exclusiv prin PayPal. Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!
  • 60 lei – urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015
  • 70 lei – la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s