Basistul David Ellefson: “Megadeth nu se desfiinteaza”


In urma plecarilor bruste ale bateristului Shawn Drover si chitaristului Chris Broderick de saptamana trecuta, toata lumea a cantat prohodul Megadeth. Prea devreme, se pare !

David Ellefson Megadeth

David Ellefson Megadeth

Basistul trupei americane thrash-metal/ heavey-metal Megadeth, David Ellefson (foto: megadeth.com), care a participat la un chat online in week-end cu membrii fan clubului trupei, ii linisteste pe acestia, declarand:

“Dupa cum puteti vedea prin faptul ca sunt astazi aici, nu ne desfiintam. Acum studiem toate optiunile, pentru ca exista mai multe. Vom continua cu siguranta sa lucram pe piesele noi pentru urmatorul disc.[…]”

In ceea ce priveste problema plecarilor lui Drover si Broderick, Ellefson a declarat ca ei au facut acest lucru din “motive personale” si ca au facut ceea ce au simtit a fost “corect” pentru ei insisi, scrie Blabbermouth.net.

Ellefson a facut parte din componenta clasica Megadeth, intre 1938 si 2002 si a revenit in grup in anul 2010. In 2002, Megadeth s-a desfiintat, dupa ce Mustaine a suferit grave probleme la muschii mainii stangi.

Solistul Dave Mustaine nu a comentat inca plecarile din Megadeth, avand probleme personale.

Chitaristul Chris Broderick s-au alaturat trupei heavy-metal Megadeth la sfarsitul anului 2007, ca inlocuitor pentru Glen Drover, care a parasit grupul pentru a se concentra asupra vietii de familie.

Bateristul Megadeth Shawn Drover a ajuns un pic mai devreme fata de Broderick, in 2004. Drover a inregistrat alaturi de formatia americana pe 4 dintre albumele acesteia de studio: pe “United Abominations” din 2007, pe albumul din 2009 “Endgame”, pe “TH1RT3EN” din 2011 si pe discul de anul trecut “Super Collider”.

Megadeth se afla in plin proces de compozitie

pentru noile melodii care vor face parte din viitorul album al trupei, cel de-al 15-lea din discografie. La inceputul acestui an, membrii Megadeth declarau pentru Metalinjection.net ca vor intra in studioul de inregistrari la inceputul lui 2015, urmand ca discul sa fie gata de lansare la finalul aceluasi an.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s