Cine zice ca rock-ul clasic e vechi ? Luati cu Sixx: A.M.: “Modern Vintage”


Cine zice ca rockul clasic trebuie sa fie rock vechi nu prea e la curent cu ce se canta.

Sixx: A.M.: "Modern Vintage" coperta

Sixx: A.M.: “Modern Vintage” coperta

Daca aveti chef de rock clasic si v-ati plictisit de aceleasi melodii, aceleasi melodii, aceleasi melodii de la radio, Sixx: A.M. este o alegere de luat in calcul. Nu i-am bagat in seama mult timp, dar tot ascultandu-i la Radio Trib, Kirk avandu-i in playlist, am zis sa-i incerc din nou. I-am mai ascultat in 2007 si mi s-a parut ok. Acum sunt si mai bine. Oamenii par ca au ajuns la nivelul lui Slash care canta ce vrea el si-si permite sa-l refuze pe Sebastian Bach pentru ca s-ar potrivi prea bine cu el. Relaxati, relaxati, foarte relaxati.

Sa facem cunostinta. Trupa este una de celebritati, din ea facand parte basistul Motley Crue Nikki Sixx, chitaristul Guns N ‘Roses DJ Ashba (si CEO Ashba Enterprises) si producatorul si vocalistul James Michael. Formata in 2007, Sixx: A. M. are deja 3 albume scoase, ultimul, “Modern Vintage”, in Octombrie acest an (foto: sixxammusic.com).

“Ca trupele noastre preferate din anii ’70, Sixx: AM isi are radacinile in compozitie, “musicianship” si versuri – trei elemente de baza care au ajutat la definirea acelei epoci”, spune Nikki Sixx. “Sixx: A.M. a parcurs chiar mai multe pagini din aceasta carte cu “Gotta Get It Right” si pe restul albumului “Modern Vintage”, sperand sa cream un disc care cere sa fie descoperit din nou si din nou.”

James Michael adauga, intr-un interviu pentru loudwire.com:

“Pe primele doua albume, Sixx: A.M. si-a luat o libertate muzicala de care putine trupe ajung sa se bucure.”

Ashba declara:

“”Gotta Get it Right” este un bun exemplu despre cum considera Sixx: A.M. sa celebreze muzica care ne-a influentat de-a lungul anilor”.

Aveti, asadar pe “Modern Vintage” o colectie de 15 melodii ale rockului clasic pentru toate gusturile, genurile si caracterele. Atitudine, voce, voce tanguita gen Him (“High On the Music”), chitara, adrenalina (in special pe “Hyperventilate”) si dansuri (“Miracle”). Sa nu uitam si de balada pentru inimi frante “Before It’s Over”. Rock’n’roll, nene !

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s