Smashing Pumpkins & Tommy Lee, pe noul album “Monuments to an Elegy”


Si Tommy Lee nu este singura surpriza care ne asteapta. Dupa lansarea albumului “Monuments to an Elegy”, de pe 9 Decembrie 2014, va mai urma inca unul, in 2015.

Smashing-Pumpkins-620x350
Trupa de rock alternativ Smashing Pumpkins
(foto: punknet.com.br) a lansat cel mai recent single “One and All”, care va aparea pe viitorul album al trupei, “Monuments to an Elegy”. Ca si celelalte opt melodii ale discului, si single-ul hard-rock “One and All” beneficiaza de bateria lui Tommy Lee de la Mötley Crüe.

“Am cantat, practic toata melodia din prima, cand am scris-o”, a declarat Corgan pentru HuffPost Entertainment, care a gazduit premiera melodiei. “S-a scris singura.”

Smashing Pumpkins a inceput sa lucreze la “Monuments to an Elegy”, precum si pentru un alt LP intitulat “Day for Night” la inceputul acestui an si a planuit lansarea acestora pentru 2015. Acum, ca “Monuments to an Elegy” este programat sa aiba lansarea pe 9 Decembrie, Corgan a declarat pentru HuffPost ca intentioneazape programarea unui turneu in jurul datei de lansare.

Cum The Smashing Pumpkins vor porni in acest mini-turneu, Billy Corgan si-a angajat noi ajutoare: bateristul Rage Against The Machine – Brad Wilk si basistul Killers – Mark Stoermer.

Trupa lansase anterior si single-ul “Being Beige” de pe “Monuments to an Elegy”, care este parte a mega-albumului “Teargarden by Kaleidyscope”, o suita de albume care a inceput cu cel din 2010 “Songs for a Sailor”, a inclus si discul din 2012 “Oceania” si se va incheia cu zi “Day for Night”.

Grupul inca lucreaza la “Day for Night”. Intr-un post recent pe site-ul oficial al trupei, Corgan a scris ca inregistrarea albumului a devenit un proces dificil.

“Am sustinut ca “Day for Night” trebuie sa fie ceva diferit, ceva avansat pentru genul lui pop-rock-dark-glory”, a spus el. “Bine, in teorie, dar greu de realizat si nu e vina nimanui, decat a mea.”

Trupa americana de rock alternativ a fost infiintata in 1988 si are la activ deocamdata 9 albume, dar cifra se va schimba in 11 in 2015.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s