Fara fotografii la concertul Jack White de la Romexpo


Reguli de acces pentru concertul Jack White: Accesul publicului este permis de la ora 18:00. De la ora 19:00 canta trupa de deschidere, Omul cu Sobolani, iar de la 20:15 incepe concertul lui Jack White.

Jack White, concert in premiera in Romania

Jack White, concert in premiera in Romania

Managementul Jack White face apel la intelegerea publicului si are rugamintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze in timpul concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de inregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise.

Orice persoana care va incalca aceasta regula va fi condusa in afara Pavilionului Central si nu va mai putea intra in zona de concert.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decât daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel.

Mai multe despre Jack White si despre primul concert pe care il va sustine la Bucuresti, am scris aici.

Have fun !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s