Cum era s-avem Skin’n’Roses


Velvet Revolver

Velvet Revolver

Adica o combinatie intre Guns’n’Roses si Skid Row. Slash explica pentru blabbermouth.net de ce Corey Taylor sau Sebastian Bach nu au fost buni pentru Velvet Revolver, supergrupul american de hard rock care si-a suspendat activitatea in 2008. Surpriza vine la Sebastian Bach. Mai multe amanunte, pentru cei interesati, mai jos.

Corey Taylor (Slipknot si Stone Sour) a fost cel mai aproape de a-l inlocui pe Scott Weiland in Velvet Revolver, dar a fost in cele din urma exclus din cursa de Slash, care a simtit ca vocea lui Corey “nu avea anumite elemente” pe care chitaristul le-a crezut absolut necesare.

Velvet Revolver inca nu a gasit un solist potrivit dupa despartirea de Weiland din aprilie 2008 si este mai mult sau mai putin intr-o pauza, desi a concertat cu fostul solist al trupei Stone Temple Pilots, insa pentru un unic show in cadrul unui concert de binefacere, in ianuarie 2012.

In timp ce stirea conform careia Velvet Revolver ar canta cu Taylor nu a devenit niciodata oficiala, chitaristul Velvet Revolver Slash a confirmat ca trupa s-a intalnit cu Taylor pentru o cantare si chiar pentru a inregistra ceva material nou.

Intrebat de revista Rolling Stone Australia de ce Taylor si fostul solist Skid Row, Sebastian Bach nu au fost potriviti pentru Velvet Revolver si care dintre ei au ajuns cel cel mai aproape de inlocuirea lui Weiland, Slash a declarat:

“Ei bine, Sebastian [care a dat o auditie pentru vocal in Velvet Revolver] a fost inaintea lui Scott [care a devenit membru al trupei]. Si il iubesc pe Sebastian, dar, daca va puteti imagina, suna un fel de Skin’n’Roses. A fost misto, dar toata lumea care ar fi auzit ar fi spus: “Oh, da, asta are sens.” Ar fi fost un pic prea previzibil. Dar, pana acum [dintre vocalistii care-au dceva a fost putin prea … cum sa spun… stii cum canta Corey. Este intr-un fel foarte macho. Dar nu am avut aat auditie] de cand Scott [a fost demis], probabil [cel care a fost] cel mai apropiat ar trebui sa fie Corey (…). Si-mi place Corey de mor, dar anumite elemente pe care m-am gandit ca aveam nevoie. Asa ca pur si simplu nu am mers pe aceasta cale. Si el a fost cel mai aproape de pana acum”.

Corey Taylor (Slipknot si Stone Sour)

Corey Taylor (Slipknot si Stone Sour)

In ianuarie 2012, Taylor a fost intrebat de catre ESPN.com ce crede ca ar fi adus in plus in Velvet Revolver. Taylor a raspuns:

Ce as fi adus la Velvet Revolver ar fi fost mai multa atitudine pe care cred ca au vrut-o de la Scott, dar au obtinut partea negativa a acesteia, daca intelegeti ce vreau sa spun. Scott, pentru mine, a fost intotdeauna tipul care crede ca e mult mai interesant sa fie un nemernic fata de alte persoane decat sa fie sincer pe scena. Adica, el face dansul acela ciudat gen soparla si multe alte lucruri, dar asta devine plictisitor dupa un timp. Cand ai nevoie de un solist puternic, el nu poate fi acela pentru ca e prea ocupat de sine in loc sa antreneze publicul.”

Corey a adaugat, “Deci, as fi incercat sa construiasca, practic, o punte de legatura ca aceea pe care au avut-o [membrii Velvet Revolver] cu Axl [Rose in timpul Guns N ‘Roses] si pe care au avut-o cu Scott, dar cu un pic mai bine timp simt la el – pentru ca pot avea atitudine si sa mai si zambeasc toata ziua nenorocita. Cred ca in felul asta ar putea fi mai relaxati un pic, stiind ca nu ar trebui sa-si faca griji. Ce urmeaza sa faca solistul ? Vom fi in stare sa ajungem pe scena la timp ? (…) Vom putea canta melodiile in modul in care au fost scrise?
Eu cred ferm ca da, da fanilor ceea ce-si doresc. Fa ceea ce faci, dar da fanilor ceea ce-si doresc. Ei sunt motivul pentru care esti unde esti si merita tot ceea ce le poti oferi.”

Slash a recunoscut intr-un interviu ca el a fost principalul motiv pentru care Taylor nu a devenit solistul trupei, explicand: “Nu mi s-a parut potrivit. E minunat si-mi place Corey, dar nu parea a fi raspunsul la problema Velvet Revolver. ”

Taylor a declarat unui post de radio canadian, dupa ascultarea comentariilor lui Slash, “Cred ca pur si simplu nu a mers … E Slash si cred ca are dreptul de a avea un cuvant de spus, n-am de gand sa-l contrazic. Dar a fost misto sa cant ma-ntalnesc si sa cand cu tipii astia si mi-am facut niste prieteni foarte cool.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s