Aniversare si concert Alexandru Andries


ivcl_200_200Alexandru Andries va sustine un concert, pe 13 Octombrie, de la ora 19.30, la Sala Radio din Capitala. Daca se pastreaza traditia, la ora la care cititi acest articol, nu mai sunt bilete.

Concertul este unul dublu-aniversar: 30 de ani de la debutul lui Andries si 60 de ani de viata. In concertul de Sala Radio, cel mai prolific compozitor folk de la noi va prezenta varianta remasterizata a albumului “Interioare”, lansata in luna mai, cu ocazia implinirii a 30 de ani de la prima aparitie a materialului discografic. Prima aparitie a albumului de debut Alexandru Andries “Interioare” a avut loc in 1984, iar materialul a aparut la casa de discuri Electrecord.

“Ideea a fost sa marcam acest lucru printr-o editie speciala, in primul rând o varianta remasterizata a intregului album, facuta la nivelul tehnic de azi – de acest lucru s-a ocupat domnul Victor Panfilov si eu zic ca i-a iesit foarte bine”, a declarat Alexandru Andries.

Albumul aniversar “Interioare” contine noua cântece preluate de pe albumul de debut, din 1984, si prezentate intr-o varianta noua. Totodata, la realizarea albumului din 2014 au contribuit si Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera si Sorin Romanescu, in calitate de invitati ai artistului.

Ideea ca albumul aniversar “Interioare 2014” sa apara si pe vinil a fost abandonata, nu de alta, dar varianta originala a aparut in acelasi format.

Biletele pentru concertul de la Sala Radio se gasesc on-line aici si au preturi de 60, 80 si 100 lei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s