David Gilmour: “E pacat, dar acesta este sfarsitul”


DavidGilmour640“The Endless River” va fi ultimul album Pink Floyd.

Nick Mason si David Gilmour (foto: davidgilmour.com) au vorbit pentru BBC 6 Music despre noul lor album, care va avea lansarea in luna Noiembrie, anunta nme.co.uk. Ambii membri ai trupei au cazut de acord ca grupul sa nu mai scoata niciun album dupa “The Endless River”.

Gilmour a declarat: “Acesta este ultimul al nostru“. Intrebat de catre gazda Matt Everitt daca mai exista mai multa muzica in arhiva pentru a fi lansata, Gilmour a spus imediat: “Nu” si a adaugat: “Ei bine, Rick (Wright) s-a dus, a murit. Sunt destul de sigur ca nu va mai fi o continuare dupa acest album. Polly, sotia mea, crede ca (albumul) are o idee lirica foarte buna pentru a iesi cu el. E pacat, dar acesta este sfarsitul“.

Gilmour a adaugat ca poate va folosi unele sesiuni de inregistrari cu bateristul Wright, care a murit in 2008, pentru un nou album solo. “Am un pic de material cu Rick cantand lucrarile mele solo si care va aparea, sper, pe urmatorul meu album solo, dar nu pe un album Pink Floyd“, a spus el.

La inceputul acestei saptamani, grupul a dat publicitatii si stirea conform careia Stephen Hawking apare pe “The Endless River”, contribuind la o melodie intitulata “Talkin ‘Hawkins”.

Supergrupul britanic va lansa ultimlor lor album, “The Endless River”, pe 10 Noiembrie 2014. Albumul va cuprinde piese inregistrate cu Richard Wright, care a murit in 2008, la varsta de 65 de ani. Fostul membru Pink Floyd, Roger Waters a dat recent un comunicat de presa in care a subliniat ca nu participa la inregistrarile noului album Pink Floyd, suparat de intrebarile insistente ale jurnalistilor si fanilor pe aceasta tema. Muzicianul britanic le-a readus tuturor aminte ca parasit grupul rock in 1985 si ca de atunci nu mai are nicio implicare in Pink Floyd.

Lista melodiilor de pe “The Endless River” este:

‘Things Left Unsaid’
‘It’s What We Do’
‘Ebb And Flow’
‘Sum’ ‘Skins’ ‘Unsung’ ‘Anisina’
‘The Lost Art Of Conversation’
‘On Noodle Street’
‘Night Light’ ‘Allons-y (1)’
‘Autumn’68’
‘Allons-y (2)’
‘Talkin’ Hawkin’
‘Calling’
‘Eyes To Pearls’
‘Surfacing’
‘Louder Than Words’

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s