Incubus pregateste un nou album pentru 2015


Incubus

Incubus pregateste un nou album in 2015

Membrii trupei americane Incubus (foto: nme.com) au petrecut ceva timp in ultimii ani concentrandu-se pe o varietate de proiecte secundare, dar se pare ca trupa s-a reunit pentru a incepe lucrul la un nou album.

Ultimul album de studio Incubus de pana acum este cel din 2011 “If Not Now, When?”, care a dat single-urile “Adolescents” si “Promises, Promises”, iar in octombrie 2012 a aparut “The Essential Incubus” – hiturile trupei din 1997 pana in 2013.

Intre albume, solistul Brandon Boyd a lansat proiectul solo “Sons of the Sea”, cu care a scos si un album, in timp ce chitaristul Mike Einziger petrecut ceva timp scriind cu Avicii si scriind coloana sonora a “The Amazing Spider-Man 2”.

Dar la inceputul acestei veri, cei doi muzicieni au lansat ideea ca sunt gata de a compune muzica noua, iar acum vine confirmarea oficiala ca un nou album este in curs de inregistrare. Solistul Incubus, Brandon Boyd, a postat cateva fotografii cu colegii lui de trupa, impreuna cu legenda: “Incubus lucreaza mai departe la un nou album !” (dar asta ne-au mai zis o data).

Einziger, de asemenea, a deschis subiectul despre reuniunea trupei si lucrul la un nou album, vorbind cu LA Music Blog:

Ma simt ca si cum ar fi primul album din 2006. Incepem turneul in Australia, in februarie si planuim sa concertam tot anul viitor. Imi imaginez c-o sa avem ceva in luna februarie, inainte de a incepe turneul de anul viitor. In momentul de fata avem aproximativ 6 melodii in diferite stadii de finalizare; multe dintre ele sunt doar muzica. Brandon a fost plecat din oras, asa ca noi ii trimitem muzica si el scrie versurile cat calatoreste. Singurul nostru plan concret acum este de a lucra pana la sfarsitul anului“.

Nu exista alte detalii ferme de presa in acest moment, dar vestea este cu siguranta binevenita pentru fanii Incubus.

Incubus este o trupa de rock alternativ din Calabass, California. Membrii Incubus sunt Brandon Boyd (voce si percutie), Mike Einziger (chitara), Ben Kenney (bass), Jose Pasillas II (tobe) si DJ Chris Kilmore (platane).

Pana acum au lansat sase albume: Fungus Amongus (1995), S.C.I.E.C.E (1997), Make Yourself (1999), Morning View (2001), A crow Left of the Murder… (2004) si Light Grenades (2006).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s