Paradise Lost revine la Bucuresti, pe 27 Septembrie 2014


Paradise Lost revine la Bucuresti

Paradise Lost revine la Bucuresti

Metalhead sarbatoreste 10 ani cu Paradise Lost, Finntroll, GOD, Tiarra, HateSphere, Profane Omen si Bloodway in cadrul unei noi editii Metalhead Meeting 2014, bis, pe 27 Septembrie, la Arenele Romane.

Alaturi de trupa britanica Paradise Lost (foto: crypticrock.com) si Finntroll, pe scena vor mai urca Hatesphere din Danemarca, pentru a doua in Romania, dupa prezenta din 2013, tot la Metalhead Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, trupa finlandeza Profane Omen, plus inca 3 nume neanuntate inca.

“Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, fiind an aniversar de 10 ani de METALHEAD, echipa noastra crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucure de doua de astfel de evenimte! Ca de obicei, vom avea 7 trupe pe scena!”, declara organizatorii.

Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange).

Preturile biletelor:
80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 21 septembrie)
100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (dupa 21 septembrie si la intrare)

199 de lei Meet & Greet + Golden Circle

Prezenta Paradise Lost in Romania este confirmata si de pagina oficiala a trupei de rock gotic: http://www.paradiselost.co.uk/tour-dates.html

Paradise Lost este o formatie de metal rock/ gotic-rock, infiintata in 1988, in Halifax, Anglia. Componenta formatiei de-a lungul timpului a rămas aceeasi, constând din vocalistul Nick Holmes, chitaristii Greg Mackintosh si Aaron Aedy, si basistul Steve Edmondson. Holmes and Mackintosh sunt principalii compozitori ai trupei, majoritatea albumelor trupei fiind creditate lor. Peste ani, formatia a schimbat doar bateristii.

In Octombrie 2005, Paradise Lost a concertat pentru prima data in Romania, tot la Arenele Romane.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s