Benjamin Breaking


Breaking Benjamin

Breaking Benjamin

Dupa diverse probleme juridice si de sanatate, Breaking Benjamin sunt hotarati sa se întoarca, desi cu un line-up diferit, anunta loudwire.com. Trupa tocmai a dezvaluit ca sunt din nou in carti cu un nou videoclip, postat pe pagina lor de Facebook.

Dar, în afara de solistul trupei Benjamin Burnley, restul trupei este complet nou. Componenta Breking Benjamin ii include acum pe Benjamin Burnley, fostul baterist Picture Me Shaun Foist, ex-Forever Ouevre bassist si backing vocalist Aaron Bruch, fostul chitarist RED Jasen Rauch si ex-chitaristul si backing vocalul Adelitas Way, Keith Wallen.

A fost un drum lung pentru Burnley, odata ce grupul a luat o pauza pe termen nelimitat în 2010, în timp ce solistul trupei a avut probleme destul de grave de sanatate. Nu dupa mult timp de la despartire, labelul grupului a lansat un album “Greatest Hits” care a generat unele conflicte între membrii grupului. Casa de productie a lansat o versiune remixata a “Blow Me Away”, cu un solist invitat special. Mai tarziu a iesit la iveala ca basistul Mark Klepaski si chitaristul Aaron Fink semnasera pentru remix si album, necerand si consim?amantul lui Benjamin Burnley. O batalie juridica a urmat, pentru a stabili cine va primi drepturile pentru folosirea numelui Breaking Benjamin.

In aprilie 2013, Burnley a iesit victorios în acest caz si a mers mai departe sub numele de Breaking Benjamin. In noiembrie 2013, Burnley a revenit pe scena, dand cateva concerte acustice.

Cu hituri cum ar fi “So Cold”, “Sooner or Later”, “The Diary of Jane”, “Breath” si “I Will Not Bow”, Breaking Benjamin a fost una dintre trupele de rock care-au laut pe sus anii 2000, avand un succes remarcabil si imediat.

Breaking Benjamin este o formatie post-grunge, metal alternativ din Wilkes-Barre, Pennsylvania, formată in anul 1998 de catre Benjamin Burnley si Jeremy Hummel. Mark Klepaski si Aaron Fink s-au alăturat formatiei după ce au plecat de la Lifer, formatia predecesoare.

Va mai tin la curent cu noile muzici rock.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s