Nickelback va scoate un nou album. Asculta aici “Edge of a Revolution”, noul single


Nickelback

Nickelback

Nickelback se intoarce, dezvaluind pentru loudwire.com ca inregistreaza piese pentru un album nou, cel de-al 8-lea de studio din istoria trupei. Grupul tocmai a lansat videoclipul “Edge of a Revolution”, o melodie cu incarcatura politica.

Trupa a semnat un nou acord cu Republic Records si un album de studio proaspat este asteptat sa apara candva, in aceasta toamna.

Solistul trupei rock Nickelback (foto: channel24.co.za), Chad Kroeger a comentat cu privire la viitoarele inregistrari: “Suntem foarte incantati sa lansam piese noi pentru fanii nostri si simt ca este cel mai tare material al nostru de pana acum. In timpul inregistrarilor, a devenit clar ca Monte, Randy si intreaga echipa de la Republic/ Universal au avut o viziune comuna si pasiune pentru acest proiect. Volumul artistilor care lucreaza cu ei vorbeste de succesul lor si suntem onorati sa fim parteneri cu ei“.

Viitorul album Nickleback ii urmeaza celui din 2011 “Here and Now”, care a ajuns “disc de platina” in SUA si a obtinut 2 discuri de platina in tara mama, Canada. Albumul a dat single-urile “Bottoms Up” si “This Means War”.

Nickelback au fost una dintre cele mai de succes trupe rock din ultimii 15 ani, vanzand mai mult de 50 de milioane de discuri in intreaga lume. “How You Remind Me” a fost numit de Billboard “Melodia deceniului” si le-a adus si incoronarea pentru “Trupa rock a deceniului”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s