Leonard Cohen va serba 80 de ani cu un nou album


Leonard Cohen

Leonard Cohen

Leonard Cohen isi va serba cea de-a 80-a aniversare de luna viitoare prin aparitia unui nou album, a anuntat marti artistul canadian, intr-o declaratie preluata de AFP.

In timp ce impresarul lui Cohen a preferat sa nu confirme informatia, stirea a pornit saptamana trecuta la Leonard Cohen Event 2014, o conventie a fan-clubului oficial al artistului, intanire care a avut loc la Dublin. Exista si o data de lansare, 22 septembrie, pentru albumul care se pare se va intitula “Popular Problems”, deja listat pe Amazon Franta.

Albumul va include noua piese noi scrise cu Patrick Leonard, care a mai colaborat cu Cohen la lansarea, in 2012, a albumului “Old Ideas”, un album apreciat de critica ?i care a dominat vanzarile de discuri timp de mai multe saptamani, in mai multe tari.

Ultimul album al lui Cohen a fost lansat in 2012 si se numeste “Old Ideas”. De atunci incoace, Cohen a lansat piese noi in concerte, insa nu a mai reusit sa faca acest album. “Am repetat cateva piese mai vechi pe drum – piese noi pe care n-au intrat pe album”, a declarat pentru revista americana Rolling Stone in 2012, cantaretul si compozitorul Leonard Cohen.

“Deci, am un nou album [dupa aceasta – din 2012] sau cel putin doua treimi din el, oricum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s