Foo Fighters va lansa noul album “Sonic Highways” in noiembrie


Foo Fighters

Foo Fighters

Prima aparitie discografica a trupei Foo Fighters de la “Wasting Light”, din 2011 incoace este gata de lansare, anunta Loudwire.com. Va fi o harta a istoriei muzicale americane, dupa cum anunta Dave Grohl in teaserul pe care-l puteti urmari mai jos.

Foo Fighters (foto: jambase.com) au scos la iveala detalii complete cu privire la lansarea celui de-al 8-lea album de studio al trupei, cel care marcheaza si 20 de ani de activitate. Cel mai nou album al trupei se va numi “Sonic Highways” si va avea data de lansare pe 10 noiembrie in intreaga lume.

Noul album album a fost inregistrat in opt studiouri din opt orase diferite: Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, Seattle, New Orleans, Washington DC si New York.

In ceea ce priveste la ce se pot astepta fanii de la acest nou album, solistul trupei rock Foo Fighters, Dave Grohl a declarat: “Este un album imediat recognoscibil ca unul Foo Fighters, totusi e ceva mai profund si mai muzical la el. Cred ca toate aceste orase si toti acesti oameni ne-a influențat sa exploram noi teritorii, fara a ne pierde sound-ul.”

Dave Grohl a regizat si un documentar HBO numit “Foo Fighters: Sonic Highways” care prezinta studiourile unde trupa a inregistrat, pe fundal mergand muzica de pe noul album.

Foo Fighters, “Sonic Highways”, 2014 – lista melodiilor:

1. Something From Nothing
2. The Feast and the Famine
3. Congregation
4. What Did I Do?/ God as My Witness
5. Outside
6. In the Clear
7. Subterranean
8. I am a River

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s