Tot nefacand sex, Lenny Kravitz a ajuns la cel de-al 10-lea album


Lenny Kravitz Strut

Lenny Kravitz Strut

Titlul are legatura cu o stire mai veche despre Lenny Kravitz, care spunea ca n-a mai facut sex de prin 2004. Nu stiu daca mai e valabila interdictia,ca au uitat sa ne mai tina la curent. Ironic sau nu, cel mai nou single Lenny Kravitz se numeste “Sex”.

Lenny Kravitz a anuntat cel de-al zecelea album de studio, intitulat “Strut” si care va fi lansat pe 23 septembrie, la propria casa de productie Roxie Records. Un turneu viitor este asteptat sa fie anuntat in saptamanile urmatoare, anunta revista americana Billboard.com.

Kravitz a descris albumul ca fiind unul mai minimal, dezbracat de stilul rock, insa vom mai avea de asteptat pentru a vedea ce a iesit. Pana atunci, avem primele doua single-uri sa ne dam seama: “The Chamber” si “Sex”.

Castigator de patru ori al Premiului Grammy, Kravitz a vandut mai mult de 38 de milioane de albume in intreaga lume si a fost unul dintre artistii Virgin Records pentru o perioada de peste 20 de ani. “Black and White America”, ultimul sau album, aparut in 2011 a fost lansat prin intermediul Roadrunner / Atlantic si a vandut 61.000 de copii pana in prezent in Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan.

Preocuparile lui Kravitz dincolo de muzica includ actoria (a jucat in “Precious”, “The Hunger Games”, “The Butler”) si designul. In 2003 a lansat Kravitz Design Inc, care ofera servicii comerciale si rezidentiale de design, dezvoltare de produs si de branding. Nu orice, nene!

Leonard Albert „Lenny” Kravitz este un cantaret, compozitor si producator american, ale carui compozitii incorporează elemente de rock, soul, funk, raggae, hard rock, folk.

Primul single al albumului Strut este “The Chamber”:
http://www.youtube.com/watch?v=3ATxLct2jDo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s