Alter Bridge are un nou single. La fel si Slash, cu acelasi vocalist


Alter Bridge

Alter Bridge

“Cry Of Achilles” este noul single Alter Bridge. Melodia face parte din mult-laudatul album “Fortress”din 2013, cel de-al 4-lea al trupei americane. Trupa Alter Bridge se afla in acest moment in plin turneu american.

Intre timp, cel mai ocupat om de pe planeta, Myles Kennedy, vocalul Alter Bridge, are un nou single si cu Slash si mai participa si la cateva concerte alaturi de Aerosmith.

Slash si colegii lui de trupa, Myles Kennedy and The Conspirators, au lansat “World on Fire” primul single si piesa care da titlul noului album care va aparea pe 16 Septembrie 2014. Noul album va fi lansat la casa de productie a lui Slash. “Este foarte rock. Are un tempo mai rapid decat ultimul”, declara Kennedy despre albumul la care participa alaturi de Slash.

SLASH a inceput in mod oficial sa inregistreze solo in anul 2010, odata cu albumul de debut auto-intitulat pe care a colaborat cu mai multi vocalisti, inclusiv Ozzy Osbourne, Fergie si Myles Kennedy. SLASH explica relatia cu acesta din urma: Am lucrat foarte bine impreuna de la inceput. Nu m-am gandit la cum am progresat. A venit natural si, ca in orice relatie stransa, ne-am inteles de la inceput, ne vedem de treburile noastre si avem acea sinergie misto”.

Dar vocalul Alter Bridge nu este singurul care canta in mai multe trupe. Alter Bridge a fost formata in 2004, in Orlando, Florida, de chitaristul Mark Tremonti, basistul Brian Marshall si bateristul Scott Phillips, care sunt de asemenea si membri ai formatiei Creed.

Un teaser Slash aveti aici:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s