De ce tot amana Tool noul album


Tool

Tool

Chitaristul Adam Jones si tobosarul Danny Carey grupului rock american Tool au declarat pentru RollingStone.com ca trupa are mai mult decat suficiente idei muzicale pentru un nou album de studio, inclusiv o piesa, care este aproape gata. Cantecul in cauza este de cel putin 10 de minute si “are multe schimbari de ritm si elemente foarte grele”, spune Carey.

“Uneori simt ca suntem un pic prea “progresivi” (…), dar nu suficient de “heavy” pentru gustul meu”, explica Jones. “Exista unele riff-uri bune si eu sunt foarte multumit cu asta”, adauga Carey.

Unul dintre motivele pentru care Tool nu a lansat niciun un album de studio din 2006, de la “10000 Days” incoace, este faptul ca trupa a fost implicata intr-un proces cu un fost asociat, care a pretins ca el a creat copertile folosite de grupul Tool, lucru pentru care nu a fost platit. Problema s-a complicat atunci cand o societate de asigurare pe care trupa a angajat-o sa o apere impotriva proceselor, a dat in judecata trupa pe aspecte tehnice cu privire la caz. Tool i-a dat in judecata, iar cazul este acum programat pentru a merge in instanta in ianuarie.

“Sper ca avem ceva cu adevarat solid inregistrat pana la sfarsitul anului”, spune Carey despre planurile privind noul album Tool. “Dar vom vedea cum merge. Am zis la fel si anul trecut. Dar facem progrese mari. Ne-am lovit intr-adevar o multime de lucruri bune, mai ales in ultima luna. Suntem cu totii incantati de asta”.

“Nu e bine cand e gata, e gata atunci cand e bine” adauga Jones. “Am lucrat in ritmul propriu, dar nu vrem sa punem pe piata orice. Daca acest cantec suna bine, atunci da-i drumul! Niciodata n-o sa dau drumul unei piese, iar mai tarziu sa-mi spun: “la dracu’, as fi vrut sa nu fi facut asta”. Nu vom face altceva decat cel mai bun, iar fanii apreciaza acest lucru”.

 

Advertisements

2 thoughts on “De ce tot amana Tool noul album

  1. Pingback: Tool: Work in Progress ! | Minds Under Construction

  2. Pingback: Cele mai asteptate albume si reuniuni in 2016 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s