Seether are propriul festival rock si a lansat cel de-al 6-lea album. Asculta-l aici !


Seether

Seether

Dupa ce a luat o pauza bine-meritata si si-a surprins fanii cu o colectie de hit-uri anul trecut, trupa de rock alternativ Seether (foto:smellslikealternative.net) a pregatit pentru 2014 un nou album de studio, intitulat “Isolate and Medicate” si care a avut lansarea pe 1 Iulie, anunta loudwire.com.

Trupa si-a asigurat prezenta unui producator rock aclamat, Brendan O’Brien, pentru a supraveghea inregistrarea discului.

Solistul Seether, Shaun Morgan si-a creat propriul studio acasa pentru a da o nota mai personala albumului: “Am construit de fapt o camera in care sa compun. Am scos covorul, a pus in podele din lemn, decorate si pictate. Mi-am creat un loc unde sa ma simt confortabil si creativ. Am fost izolat si in siguranta, concentrandu-ma pe scris in loc de a fi distras de lucrurile care vin cu viata de zi cu zi”.

Dupa aceea, grupul s-a deplasat la Oklahoma pentru repetitii cu bateristul John Humphrey si, in cele din urma, au aterizat in Los Angeles pentru a inregistra cu O’Brien la Hollywood’s Henson Studios. Cele 10 piese de pe album au fost gata in doar doua saptamani.

“Words as Weapons” a fost ales ca primul single si este in prezent disponibil pentru download gratuit pe site-ul trupei.

In plus, Seether au inceput turneul de promovare pentru albumul “Isolate and Medicate” si trupa a rezervat drepturile de autor pentru propriul festival, numit, cum altfel, “Rise Above This”. Invitatii speciali au fost Avenged Sevenfold, Hellyeah, Black Stone Cherry, iar concertele au avut loc in luna Mai a acestui an.

Seether este o trupa post-grunge sau de muzica alternativa (n-am stiut niciodata cum sa-i incadrez) fondata in 1999, la Pretoria, in Africa de Sud.

Seether “Isolate and Medicate” – lista melodiilor:

1. See You At the Bottom
2. Same Damn Life
3. Words as Weapons
4. My Disaster
5. Crash
6. Suffer It All
7. Watch Me Drown
8. Nobody Praying for Me
9. Keep the Dogs At Bay
10. Save Today

Enjoy! Astept feedback, daca n-aveti cu cine vorbi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s