Un nou album AC/DC


Brian Johnson AC/DC

Brian Johnson AC/DC

A trecut ceva timp de cand am auzit ultimele zvonuri din tabara legendei hard rock AC/DC, dar se pare ca acest lucru e pe cale sa se schimbe. Intr-un nou interviu, solistul AC/DC Brian Johnson (foto: acdc.com) a divulgat planurile grupului pentru anul 2014, planuri ca se pare implica un nou album, primul din 2008, de la “Black Ice”.  Mai multe amanunte au aparut in Ultimate Classic Rock si in Rolling Stone.

“Intr-adevar, am negat totul pentru ca nu eram siguri… Dar cred ca vom merge in studio in luna mai in Vancouver. Ceea ce inseamna, ca ar trebui sa ne pregatim”.

Odata cu vestea noului album, trupa pregateste si turneu special pentru a sarbatori aniversarea lor de 40 de ani de activitate. “Au trecut 40 de ani de existenta al trupei,” a continuat el. “Deci, cred ca vom incerca sa facem 40 de concerte, 40 de spectacole, sa multumim fanilor pentru loialitatea lor. Vreau sa spun, sincer, fanii nostri sunt cei mai buni din lume, si-i apreciem pe fiecare dintre ei. S stiti ceva?! Au trecut patru ani [de la ultimul turneu] si astept intr-adevar cu nerabdare sa-l facem.”

Unul dintre motivele pentru intarzierea aparitiei albumului a fost ca Malcom Young a suferit recent un atac cerebral. “Este in spital, insa e un luptator” spune Brian Johnson pentru Rolling Stone. “Ii tinem pumnii. Se va insanatosi!”

Johnson a mai spus piesele au fost “dificil” de inregistrat fara fondatorul si chitaristul Malcolm Young, care este intr-o pauza. Stevie Young, nepotul lui Malcolm si Angus Young – chitaristul principal – a completat partea de chitara ritmica in timpul sesiunilor.

Desi trupa nu a stabilit la un titlu oficial pentru noul LP, care este de asteptat sa fie lansat la sfarsitul anului 2014 sau la inceputul anului viitor, Johnson a oferit un titlu inspirat de Malcolm. “Am vrut sa-l numim “Man Down”, spune el. Chiar daca e un pic negativist, vine direct din inima. Si asta imi place.”

Advertisements

One thought on “Un nou album AC/DC

  1. Pingback: Noul single AC/DC suna ca AC/DC. Asculta-l aici ! | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s