Reguli de acces la primul concert 30 Seconds to Mars in Romania


30-seconds-to-marsAccesul la concertul trupei americane Thirty Seconds to Mars (foto: smelive.com), eveniment desfaşurat sambata, 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, este permis incepand cu ora 17.30, iar in deschidere va concerta formatia The Bad Things.

La ora 17.30 se deschid portile, urmand ca intre 19.50 şi 20.30 sa cante trupa de deschidere, The Bad Things.Trupa americana de rock alternativ Thirty Seconds to Mars va urca pe scena de la ora 21.00, iar show-ul se va termina la 22.45. Organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor şi un act de identitate valid.

30 Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

Componenta 30 Second To Mars:

  • Jared Leto (voce/ chitara)
  • Shannon Leto (da, e frati-su, tobe)
  • Tomo Milicevic (chitara/ clape)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s