Noutati in muzica rock: Paul Di’Anno lucreaza la un nou album si 2 parasiri


Noutatile muzicale din aceasta saptamana ies din sfera prog-rock cu care v-am tot batut la cap in ultima perioada. Astazi avem asa: Bobby Womack ne-a parasit, iar compozitorul “Locomotion” si “Will You Love Me Tomorrow” l=a urmat. Sau invers. Stirile pe larg, pentru cei interesati, mai jos.

  • Legenda muzicii soul Bobby Womack a murit la 70 de ani

Muzicianul american Bobby Womack a incetat din viata vineri, la varsta de 70 de ani. Bobby Womack a murit in timpul somnului, in reşedinta sa din Los Angeles. Cauza decesului nu este deocamdata cunoscuta. Artistul american, care a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 2009, a avut o cariera muzicala de succes, timp de mai multe decenii.

  • Paul Di’Anno se inteapa cu Iron Maiden

Paul Di'Anno

Paul Di’Anno

“Iron Maiden a fost mereu o trupa de heavy metal cu un baiat foarte punk. Adica eu. Insa vreau sa va spun ca sunetul primului disc a fost extrem de prost. Unele dintre cele mai bune piese Maiden se afla pe primele doua discuri. Cineva trebuie sa remixeze albumele alea. Ar suna fantastic cu un sunet bun. Sper ca Harris sa ia aceasta decizie intr-o zi. Nu stiu de ce nu s-a gandit pana acum la asta”, a declarat pentru Rock Overdose Paul Di’Anno (foto: dianno-itb.blogspot.com).

Paul Di’Anno lucreaza la un nou album de studio alaturi de nemtii de la Architect To Chaos.

Paul Andrews sau Paul Di’Anno, fostul solist al trupei Iron Maiden, a fost condamnat la noua luni de inchisoare pentru frauda fiscala, in anul 2011, el fiind acuzat de obtinerea frauduloasa a unor venituri in valoare de 45.000 de lire sterline (52.200 de euro), in perioada 2005-2008. Paul Di’Anno a fost pus sub acuzare dupa ce Departamentul de Munca si Pensii din Marea Britanie a primit o informatie de la o sursa a carei identitate nu a fost dezvaluita, potrivit careia cantaretul britanic continua sa sustina concerte live, in ciuda faptului ca declarase fiscului ca are mari probleme cu spatele si ca nu mai poate sa lucreze.

  • Compozitorul “Will You Love Me Tomorrow” a murit la 75 de ani

goffin-king

Gerry Goffin and Carole King

Legendarul compozitor Gerry Goffin (foto: showbiz411.com, alaturi de Carole King), autorul unei serii de hituri care include “Locomotion”, “Will You Love Me Tomorrow” si “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, a murit la 75 de ani, la Los Angeles.

Goffin, originar din Queens, New York a inceput ca scriitor de versuri. A intalnit-o pe cantareata si compozitoarea Carole King in 1958 si s-au casatorit la scurt timp dupa aceea. În cei zece ani cat au fost impreuna, au scris o serie de hit-uri, inclusiv “Will You Love Me Tomorrow” pentru The Shirelles (reluat ani mai tarziu si de Bryan Ferry) si “Take Good Care Of My Baby” pentru Bobby Vee, in 1961. Au mai compus si “Locomotion” pentru Little Eva (1962) si “Go Away Little Girl” pentru Steve Lawrence, in 1963.

Dupa divortul lor, in 1968, Goffin a continuat sa compuna, unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale fiind “Saving All My Love” din 1985, interpretat de Whitney Houston.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s