Picnic nocturn cu filme scurte – Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014


Noaptea-Lunga-editia-2014

Noaptea-Lunga-editia-2014

Prin oras: Ajunsa la a 6-a editie, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, evenimentul-maraton care aduce la un loc cele mai premiate scurtmetraje din ultimul an, va avea loc pe 28 iunie, outdoor, la Gradina Botanica din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

O noapte intreaga in care scurtmetrajele premiate ale anului vor rula intr-un loc perfect pentru o evadare de week-end.

Este singura noapte din an in care spectatorii prind rasaritul de soare urmarind  povesti cinematografice alaturi de mii de cinefili. Programul evenimentului din 28 iunie aduce la un loc premiatele din marile festivaluri de film europene si americane: Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam International Film Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.

Accesul la eveniment se face de la ora 19:00, urmand ca proiectia de filme sa inceapa de la ora 21:30. Editia a 6-a Noaptea Lunga a Filmelor Scurte se desfasoara sub forma unui picnic nocturn iar filmele se vor vedea stand pe iarba. Spectatorii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturici de picnic. Un numar limitat de paturi pentru picnic vor fi disponibile de vanzare la fata locului.

Bilete la Noaptea Lunga: Daca aveti drum prin oras, le gasiti in reteaua magazinelor partenere Eventim: librariile Carturesti, magazinele Domo, Orange, Vodafone, Germanos, magazinul Muzica, Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, librariile Humanitas. MyTicket: Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si librariile Mihai Eminescu.

Puteti cumpara bilete si la fata locului, din Gradina Botanica, la pretul de 40 de lei, in numar limitat, incepand de la ora 19:00. Organizatorii recomanda insa cumpararea biletelor in avans, pentru evitarea cozilor de la intrare.

Gasiti la Gradina Botanica tot ce trebuie pentru un picnic ca la carte, inclusiv bauturi si gustari de iarba verde.

Daca nu ploua, e posibil sa vedeti si rasaritul.

Programul filmelor care vor rula la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s