Uriah Heep are un nou album: “Outsider”


Uriah Heep 2014

Uriah Heep 2014

Cunoscuta pentru albume de rock clasic precum “Look At Yourself”, “Demons And Wizards” si “The Magician’s Birthday”, legendara trupa hard rock Uriah Heep s-a intors in 2014 cu un album nou.

“Outsider”este cel de-al 24-lea album de studio al trupei si primul din ultimii trei ani, dupa “Into the Wild”.

Cu 44 ani de cariera in spate ca lider al grupului, chitaristul Mick Box a declarat: “Suntem foarte mandri de istoria noastra, insa este la fel de important sa producem material nou. Acest nou album este foarte mult un album rock in adevaratul stil “Heep”. Acesta arata ca inca mai avem aceeasi pasiune si energie pentru muzica noastra pe care le-am avut dintotdeauna.

Heep a trecut prin multe schimbari, cea mai recenta atunci l-a pierdut pe basistul Trevor Boulder, care a murit anul trecut. Noul basist Dave Rimmer a aderat acum oficial la grupul Uriah Heep. “Am pierdut un basist de clasa mondiala, solist, compozitor si prieten”, isi aduce aminte Box. “Cat timp Trevor a fost bolnav, a vrut ca noi sa continuam sa lucram, asa ca am folosit un basist numit Dave Rimmer, cu care Trevor a fost de acord. Era firesc ca Dave sa continue cu trupa.

In afara de Mick Box, singurul membru fondator al grupului, Uriah Heep ii mai include acum pe bateristul Russell Gilbrook si 2 muzicieni cu care a colaborat de mai mult timp: Phil Lanzon la clape si solistul Bernie Shaw.

“Outsider” a avut lansarea pe 6 Iunie 2014. Mai jos, aveti si o melodienumita “One Minute” care este si primul single de pe acest nou album, cea care m-a convins sa scriu despre noul Uriah Heep. Poate sunt ei prafuiti, dar canta bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s