Yes! Noul album Yes 2014: Heaven & Earth


Trupa britanica de rock progresiv Yes - 2014

Trupa britanica de rock progresiv Yes – 2014

Yes a lansat un clip de promovare de 90 de secunde din primul lor single “Believe Again”, de pe noul album care sta sa apara , numit “Heaven & Earth”, primul cu solistul Jon Davison (primul din dreapta – foto: nac-cna.ca). Au ei o slabiciune pentru Jon-i.

Albumul urmeaza sa aiba lansarea in Marea Britanie pe 21 Iulie, pe 18 Iulie in restul Europei si America Nord si este disponibil pentru pre-comanda acum prin Amazon si iTunes.

Albumul prog-rock “Heaven & Earth”, care cuprinde 8 melodii, este cel de-al 21-lea LP de studio al trupei si este descris ca o continuare a sound-ului lor clasic progresiv, venind si cu avantajul unui rock “fara varsta, proaspat si inovator”.

Jon Davison a dezvaluit recent ca inregistrarile au fost terminate cu doar cateva zile inainte de a pleca intr-un turneu, declarand: “Am lucrat pana acum in studio. Chris Squire si cu mine am inregistrat background vocals si Steve Howe a finisat partea de chitara. Geoff Downes a fost in Tara Galilor, Alan White era in Seattle si amandoi au trimis inregistrarile lor.”

Noul solist al trupei de rock progresiv Yes a mai adaugat ca trupa are mult mai mult material decat are nevoie, iar o parte din acesta ar putea sa fie folosit pe viitor.
Acesta urmeaza sa fie al treilea album din istoria trupei Yes scos fara Jon Anderson, cu care a lansat un ultim album in 2001, numit “Magnification”. Primul a fost “Drama”, in 1980, iar cel de-al doilea “Fly from Here”, aparut in 2011 si la care trupa britanica a colaborat cu solistul canadian Benoit David.

Yes este o formatie britanica de rock progresiv formata la Londra, in 1968. Din februarie 2012 trupa este alcatuita din Jon Davison (solist vocal, chitara), Steve Howe (chitara, vocal), Chris Squire (chitara bas, vocal), Geoff Downes (claviaturi) si Alan White (tobe, percutie). Pana in prezent, au vandut peste 50 de milioane de discuri la nivel mondial.

Mai multe despre noul album Yes 2014: yesheavenandearth.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s