Queen confirma ca va lansa un album cu Freddie Mercury


freddie mercury

freddie mercury

Noutati din muzica rock veche: Chitaristul Brian May a confirmat trupa rock Queen va lansa un album inainte de sfarsitul anului 2014, care-l va avea la voce pe Freddie Mercury, folosind inregistrari neaparute pana acum. Muzica originala, asadar.

El a mai declarat ca albumul va fi probabil intitulat “Queen Forever” , adaugand ca vocea lui Mercury dateaza din anii ’80. May a explicat ca el si bateristul Roger Taylor au inregistrat recent partile instrumentale ale cantecelor, bazandu-se pe “resturile originale” ale pieselor nelansate.

Albumul poate contine si un duet nemaiauzit pana acum cu Michael Jackson, inregistrat in 1983, despre care Taylor a dezvaluit in luna Martie ca ar exista in arhiva Queen. Piesa nu a fost inclusa pe albumul lui Jackson lansat postum, si el de melodii nelansate, “Xscape” .

De la moartea lui Mercury, in 1991, Queen a lansat un singur album de melodii neaparute anterior, alaturi de Freddy Mercury, in 1995, numit “Made In Heaven” . Basistul John Deacon nu a mai participat de aceasta data la inregistrari, asa cum o facuse pe LP-ul din 1995.

Queen va pleca in turneu in America de Nord, in iunie, alaturi de Adam Lambert la voce, solist care l-a inlocuit pe Mercury din 2012. Sau sa spun ca l-a inlocuit pe Paul Rodgers, care i-a tinut un pic locul lui Mercury ?

Dupa decesul lui Mercury din 1991 si retragerea lui Deacon din 1999, May si Taylor au continuat sa cante impreuna, folosind numele Queen. Incepand cu anul 2004, ei au colaborat cu domnul Paul Rodgers, sub numele de Queen + Paul Rodgers si au scos si vreo 2 albume foarte dragute, de altfel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s