Vom avea film despre istoria Motley Crue. Film porno, cum altfel!?


tommy lee motley crue

tommy lee motley crue

Bateristul Motley Crue a vorbit, pentru Bilboard, despre film. Tommy Lee spune ca adaptarea cinematografica “The Dirt” va fi incadrata “triplu X”.

O versiune cinematografica a istoriei Motley Crue, numita “The Dirt”, ecranizarea cartii autobiografice a trupei lasansata in 2002, este programata pentru lansare in 2015.

Vorbind pentru revista Billboard, bateristul Motley Crue, Tommy Lee (Foto: bornrich.com) a declarat ca filmul va fi turnat in luna iulie si a explicat ca a fost “probabil cea mai nenorocita experienta suprarealista la care am asistat vreodatadata – doua ore in care am urmarit oamenii cum joaca intr-un film care reprezinta 30 de ani din viata mea. A fost un fel de “ce dracu’. E o nebunie. Filmul asta e o nebunie. Inca de cand a inceput, ne-am intrebat in ce categorie il vor baga: triplu X?

Actorii din distributie vor porni apoi cu trupa in turneu. “Imi imaginez un actoras de 25 de ani care-a obtinut rolul, cum va fi el trimis s-o arda pe langa noi si sa ne studieze“, a comentat el . “Wow, ce excursie! Cu siguranta se va intoarce un alt fel de animal“.

Trupa Motley Crue este in prezent in perioada de de finisare a unui nou cantec numit “All Bad Things Must End”, pe care il vor introduce in set-listul viitorului turneu, care va fi unul de adio. Trupa va sustine 75 de concerte in SUA din iulie pana in noiembrie si a semnat un “Acord de incetare a turneelor”, care prevede ca nu vor exista concerte suplimentare pana la sfarsitul anului 2015 . Dar asta nu inseamna ca s-ar pensiona, ci doar ca nu vor mai concerta.

In 2013 auzisem altceva, si anume, ca facusera deja un anunt de retragere. Vom vedea cum se vor hotara, in cele din urma.

Trupa munceste in prezent la un album.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s